Npc Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Burda oynayan varmı bi account aldım onaylandı acc acıldı ama oyuna giremiyorum forumlarada login olamıyorum ama üye girişi yapabiliyorum ne yapmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ewt bende oradan bi acc almıstım o da acılmadı sonra bir acc daha aldım o acıldı. sen yeni bir acc alacaksın ve yapman gereken: sen acc aldığında mailine gelen link e tıkla ama tıkladıktan sonra bir mail daha gelecek işte o 2 mail gelmeden şifreni değiştirirsen acc'en acılmaz. yeni acc al ve 2. mail gelene kadar şifreni değiştirme. ben 3 kere acc sorunları bolumune acc mi yazdım acılmadı en iyisi yeni acc almaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walkyre Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 haziranın sonuna kadar orda belki de uo hayatımın en güzel günlerini geçirdim. ancakdediğin gibi accountlarda sorun oluyor. yeni açılan accountların %90'ında sorun oluyor. onun için gm'lere özel mesaj atarsan ilgilenirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar