Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tutorial:verdata.mul (Bear,Drake)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam Arkadaşlar.
Böyle bir tutorial vardı neden yazdın diyenler olabilir.
Fakat Drake ve Bear ları o tutoraildeki gibi patchledigimiz zaman
oyun içerisinde altımızda gözükmüyor.Bu yüzden böyle bir şey
yazmak istedim inşallah yardımcı olabilirim.

Gelelim Konumuza..
Öncelikle Michelangelo'yu buradan indiriyoruz.
Eğer hata verirse buradan Dll leri indiriyoruz.Dll leri windows system e atıyoruz.Drake Bear patchlerimizi de buradan indiriyoruz.
Verdatamızı patchlemeden önce yedeklemenizi öneririm.
1- Michelangelo yu çalıştırıyoruz.Import ta tıklıyoruz.File type den Verdata.mul u seçiyoruz. MUL: den de kendi ultima klasörümüzün içindeki patchlenecek verdata.mulu seçip Import diyoruz.
2- İşlem bittikten sonra tekrar Importa tıklıyoruz.File type den bu sefer UOP Patchfile i seçiyoruz.MUL: kısmındanda drake bear zipinden çıkartmış oldugumuz Step 1 Dosyasının içindeki patch.uop dosyasını seçip Import tuşuna tıklayarak verdatayı patchliyoruz.
3- Drake Bear zipin den çıkartmış oldugumuz Step 2 Dosyasının içindekileri Kopyalayarak Ultima Klasörüne yapıştırıyoruz.Avatar.exe yi çift tıklayarak çalıştırıyoruz.Patchleme bitince size verdata.svr diye bir dosya yaratacak.Kendi verdata.mul unuzu silip verdata.svr yi verdata.mul olarak ismini değiştirin.
4- Buişlemler bittikten sonra 1 ve 2 basamakları tekrarlıyoruz.
5- Verdatamızı 1 ve 2 işlemlerle patchledikten sonra export to verdata mul a tıklıyoruz.Include origional verdata daki işareti kaldırıyoruz.Export to: dan ultima klasöründeki verdatamızı secerek Export diyoruz.İşlem bu kadar Drake ve Bear zipinden çıkan scriptleri scripts klasörüne koyup serverimizi çalıştırınca Drake ve Bear in Gözükmesi lazim.Yanlış yazmış oldugum bir yer varsa düzeltebilirim.işinize yaraması dileği ile..

Bana bu konuda çok büyük yardımları olan Werb e teşekkür ederim.[signature][hline]UO Turk | Joker
Mesaj tarihi:
Çok güzel binekler biraz cins ama sayende ilk verdata denemem başarı ile sonuçlandı.
fakat bir sorun var. denemedim ama bunlara çift tıklama ile binilemezmi illa o alet olması gerekirmi bineğe binebilmek için.
Mesaj tarihi:
Bu editi eskiden görmüştüm ancak şimdi baktığımda yazılan yazıda linklerin hepsi çalışmıyor(bahsettiğim linkler önceden açılmış arama dan buldugum yazılar). tekrar yenilediğin ve zaman ayırdığın için teşekkürler.

[Bu mesaj Yeager tarafından 30 Mayıs 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Template, 30 Mayıs 2004 19:29 tarihinde demiş ki:
fakat bir sorun var. denemedim ama bunlara çift tıklama ile binilemezmi illa o alet olması gerekirmi bineğe binebilmek için.

bu mumkun degildir. cift tıklayarak binelemiyor ancak runuo'da oluyordu sanırım

[Bu mesaj Werb tarafından 08 Haziran 2004 09:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Biz Bunu Rol de yapmistik , yani yapmislardi dracahi ve raistlin ama biraz degisik olmustu ethernal olmadan da binebiliodun scp lere bakmak lazım (:[signature][hline]SihirliSayfalar Onyx Shard Owner
www.sihirlisayfalar.com/ultima/onyxshard.exe
Uyelik icin [email protected]
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Abi Varya 15 yaşındayım kendimi bu işe adadım ama harbi şu verdata dosyasını gondercek adam akıllı birisi yokmu hasta oldum ya ayıya binmek istiyorum :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben bi kac *.bmp formatinda resim yaptim am bunlari *.dat formatina cevirmem lazim ama bi program bulamadim eyer olan arkadas varsa yardimci olabilirmi ? konu disi ama scripts bolumune hastalik script'i ekledim isteyen arkadas varsa pm atabilir.
edit=script[signature][hline]Msnmsgr
! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.>
Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.

[Bu mesaj saksuka tarafından 15 Şubat 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
offffffffff adam taaa 2004 konusunu uplamis bende s*l*k gibi cevap verdim off ya ne varda 2004 konusunu uplarsin.[signature][hline]Msnmsgr
! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.>
Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz.
Mesaj tarihi:
sırf bear ve drake lazm diosanuz uo-desktopda verdata patchi var onu uo icine atip patch e tıklayin ok e basin ahanda verdata.mul patchlendi sonra scpyi yazip yapin.[signature][hline]Andoria Owner
www.andoria.gen.tr

Always Pvp
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben bi kac *.bmp formatinda resim yaptim am bunlari *.dat formatina cevirmem lazim ama bi program bulamadim eyer olan arkadas varsa yardimci olabilirmi ? konu disi ama script s bolumune hastalik script 'i ekledim isteyen arkadas varsa pm atabilir.
edit= script

Quote yapamıorum nedense neyse böle yazdım .bmp şeylerini .dat a çeviricek bi programım var eger lzm olursa
al sana bu site
Biliyorum konu aylar once acıldı : )
[spo1=Buraya Bakarsan Hayallerin Gerceklesir]http://www.gernox.de/portal_database.php?action=dl&fid=25&cid=6&styleid=1&sid=ce672c39e22dbab1da445a47df17f311[/spo]
Mesaj tarihi:
Güzel ellerine sağlık[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
I Love =o=
Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak
Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
  • Yeni Oluştur...