DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 edit : resmi koymayı unuttum Çok sade olsada nasıl olmuş diye bir sorayım[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ...[Bu mesaj Heidestimmung tarafından 30 Temmuz 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 değişik :) bnim hoşuma gitti[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 oradaki kız dövmelerde kullanılıyormuş.(ablam dövmeci euheu dövme yaptırmayı düşünen varsa indirim yaptırırım. Mekan çeşme-merkez:))[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ...
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Farkli ve ho$ olmu$ ama she is olmayacak mi orasi ?[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 güsel olmuş..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 pek beyenmedim. ustteki yazı ve solda yzan yazıda bugu cok fazla bence.[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 çok hoş, kaos ortamı yaratılmış bence[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya bööle kasvetli bunalım şeyleri sevmiorum. :P ayrıca orda she tryin to falan denmiş o "has been, was , is" gibi bişeyler almalı araya. artık hangisini istiosan[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 31 Temmuz 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yannışım varsa düzeltinde o soldaki yazı " she is trying to find herself in chaos" olmicak mı ? hayır yani grammar mistake li wallpaper olmaz :P[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hata bulmakta ustumuze yoq LOL :D Bence guzel olmus ama kullanırmıyım i-ih[signature][hline]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: trapt, 31 Temmuz 2005 00:26 tarihinde demiş ki: grammar mistake li wallpaper aferim bu ne bea :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Herkes bi şeytani,karanlık çalışmalar merakında yahu. Klişe oldu artık. Yeni konseptler isitoyoruz[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 tasarım bi tutam eksik bıktım gotik insan tutumundan. hiç bi zamanda çekici bulmadım, yapıcılık gerçek huzur. *öznel yorumdur.*[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam.
mono Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 eh be ingilizce yazmaya kalkismadan once bi sozluge baksaydin be co? onu gecersek de alti bos, sallama bisi yapmissin bence. zamana yazik, ellerine saglik.[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills*
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Emek harcamıssın..:)Ama gelıstırırse daha ıyı olur..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]asdastasb
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 o kız vampirefreaks te bir kızın profilinde vardı, görmüştüm...[signature][hline]These open doors...
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 gramer hatasını belirtmişler eh işte fena olmamış..biraz yaratıcılık gerek..:)[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Öne çıkan mesajlar