Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni yaptıgım bir wallpaper

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

edit : resmi koymayı unuttum

Çok sade olsada nasıl olmuş diye bir sorayım[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ...

[Bu mesaj Heidestimmung tarafından 30 Temmuz 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
değişik :) bnim hoşuma gitti[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

Mesaj tarihi:
oradaki kız dövmelerde kullanılıyormuş.(ablam dövmeci euheu dövme yaptırmayı düşünen varsa indirim yaptırırım. Mekan çeşme-merkez:))[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ...
Mesaj tarihi:
Farkli ve ho$ olmu$ ama she is olmayacak mi orasi ?[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
ya bööle kasvetli bunalım şeyleri sevmiorum. :P ayrıca orda she tryin to falan denmiş o "has been, was , is" gibi bişeyler almalı araya. artık hangisini istiosan[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 31 Temmuz 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yannışım varsa düzeltinde
o soldaki yazı " she is trying to find herself in chaos" olmicak mı ? hayır yani grammar mistake li wallpaper olmaz :P[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
said:
trapt, 31 Temmuz 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
grammar mistake li wallpaper

aferim bu ne bea :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
Herkes bi şeytani,karanlık çalışmalar merakında yahu. Klişe oldu artık. Yeni konseptler isitoyoruz[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Mesaj tarihi:
tasarım bi tutam eksik
bıktım gotik insan tutumundan.
hiç bi zamanda çekici bulmadım, yapıcılık gerçek huzur.

*öznel yorumdur.*[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

• Yeni Oluştur...