Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bu sene mecbur hazır yemeklere kaldık, en kolayı da Burger'dı açıkçası okula yakınlığı bakımından haftada 1 gün Burger 1 gün Pizza Hut kalanları da bir şekilde idare ettik bütün sene. Sonra baktım, ben de menü deseler kusacak kıvama geldim, bir tane ciğerci buldum, çok daha ucuza eşşek gibi çöp şiş yiyoruz lavaşla, tadına doyum olmuyor.[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 mc donalds'ın vardı böyle birşeyi, burger'ında olmuş oh iyi oldu :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 walla servisleri cok gusel ama kazıklıolar glb.2 kişi 38 milyon odedik :) ama allah için onlarda 10 tane ketçap 10 tane mayones 10 tane sarımsaklı mayones falan koymuşlar,ki gidip burgerda yesen koymuolar denyolar[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kebap,börek,mantı,pide,hotdog,kumpir neym sölemek varken ne burgeri ya[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pati Sistem Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sushi bile söylenir de eve fastfood söylenmez ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya ben iskender ve beyti den şaşmam genelde ama.ara sıra burgerdan mc den falan soyluyorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi pakette dünyanın parası ona verceine git yane mantı söle kebap neym söle[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bk soyluyordum eskiden artık paso doner kebap falan soyluyorum daha hesaplı daha doyurucu:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 orf canım çok fena mantı çekti ya. yarın bi mantıcıya gideyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar