Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Hepatit b aşısı olduktan sonra 5 yıl mı etkisi sürüyor yoksa 5 yıl sonra kontrol e gidiyorsun tutmuş mu diye bakılıyor? Tutmuşsa bu sefer kaç yıl sürüyor peki? Herkes değişik bir şey söylüyor doktor a sordum eczacı ya sordum bir konu hakkında bu kadar mı dğeişik yorum olur biri diyor bir aşı oluyorsun tutarsa ömür boyu biri diyor 5 yıl sonra bir daha oluyorsun... Kesin bilen var mı ?[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sen o işi bana sorcan.. 5 yılda bi olursun bu aşıyı belli bi yaşa kadar öyle kontrolü falan yokk bu işinn yok şu olursunfalanmış filanmış kontrolmüş yok öle bişi..git 5 yılda bi ol tamam sonra bi yaştan sonra gerekmiomuş belli bi süre onuda ben sana en kısa zamnda gönderiim canikom..bana isviçrede böyle öğrettiler vallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 her a$ının kendısıne ozgu bır zamanı vardır bununda nedenı;o mıkroba kar$ı kanda azalan antıkor sayısının azalamasıdır.antıkor sayısı azaldıkca da o hastalıgı gecırme olasılıgın artar.bu yuzden duzenlı perıyodlarla a$ılar yenılenır ama hıc bır zmn o mıkroba kar$ı olan antıkor sayın ılk a$ıdan oncekı antıkor sayısı altına du$mez.ztn vucut bellı bır zamandan sonra antıkor sayısını sabıte yakın bır degerde tutmaya calı$ır.hatta sana $öyle gösterım belki daha rahat anlarsın;p.s:$ekil dandirik oldu ama idare ediverin.[signature][hline]Pyrodêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hepatit c geçirdim isteyen?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben aşımı oldum,enişteme askerde bulaşmış kimsenin başına gelmez umarım[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar