Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 arkadaslar sarkinin adini bulamadim , areste filanda 3 sarki buldum indirdim onlar diil. hatirladigim kadariyla sozlerini yazayim. sarkiya sahip olan msn den filan yollarsa bana cok kral olur :) gonul gozum kapali bilerek sana yaziliyorum a penceresi arali heryerine bayiliyoruuuuuummmmm[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 şarkının adı KAÇIN KURASI[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 eywallah :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 buldum indiryorum lime wire den istiyorsan inince sana haber verim[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yavrum baban nereli nereden bu kaşın gozun tmeli die sozlerini hatırlıom gusel şarkıdır =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 emre napıyosun abi manyaklaştın yine ahea[signature][hline]
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sufer sarki kesinlikle. anne oldu sibel tuzun simdi yatla geziyo sagda solda :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Öne çıkan mesajlar