Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Arkadaşlar iğneada'ya daha önce gitmiş olan var mı aranızda?Şu an itibariyle,daha önce gitmiş olan biri varsa bilgi almak istiyorum da,nerede kalınır,sahili nasıldır,buranın özellikleri nelerdir,bikaç gün gitmeye değer mi,neler yenir,neler içilir biri aydınlatırsa mutlu olacağım.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gezitravel dergisinde gezilecek kalınacak yerleri vermişlerdi bu ayki. bildiklerimi söyleyeyim: balık yenir. karadenizin en uzun sahiline sahiptir. karadenize güvenilmez. balık yenir.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 balık yemekten başka bir şey yapılmaz mı yani? :)[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 oraya günlük tatil için gidilir bence. demirköyde sabah piknik yapar akşama doğru iğneadada balık yersin. nüfus az ortam az olanak az, yani bir şey yok ki. kafa dinlersin tabiki. bide unutmadan balık yersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bir de gayet alakasız bir soru.ağva mı, iğne ada mı? ağva çok daha yakın,gitme sürem çok daha kısa olur,hangisine gitmeli kararsız durumdayım.ikisini de daha önce gezmedim,tek bildiğim iğne ada'da balık yeneceği o kadar:=)[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ben bu tarz tatillerden bir türlü haz edemiyorum yahu, böyle günü birlik kafa dinleme amaçlı tatil dedikleri şeyi sevmiyorum ben. Onun yerine gidip, bildiğim yerlerde gezmeyi, sevdiğim bir yerde içki içmeyi tercih ederim, tanıdık yüzler olur, sohbet edilecek insanlar olur, hesaplarda indirim yapılır :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 gökçeadaya git.çok sakin çok daha iyi[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Duydum ki gidince yer bulmak zor oluyomuş bi arkaadaş söyledi...[signature][hline]MVAB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 İğneadaya 4-5 yıl önce gitmiştim. Kumsalı gayet güzel. Pek kalabalık bir yer değil gayet sakin bir yer. Genelde yazlık türü evler vardı. Pek otel vari yer yoktu. Gece hayatı bar-disko bazında pek yok. Ama kumsala giderim denizin sesini dinlerim zaten istediğimde o diyorsan tam yeri.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 denecekler denmis zaten senelerdir degisen bi sey yok orda...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar