Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Mercedes M-Serisi

Mathias

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
ben mercedes'in amerikan sitesinde gezinirken görmüştüm. demek daha yeni geliyor. bence eskisine göre çok daha iyi olmuş. hiç değilse şöyle yenilikçi bir havası var. ama bilemiyorum ne derecede iyidir. gerçi önündeki mercedes logosu yeter :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Mercedes nedense bir X5, Cayenne gibi hava yakalayamadı. Daha kısıtlı kitleye hitap eden bir model oldu M serisi. Bu yenisinede caddelerde görmeden kesin birşey söylemeyim fakat resme bakarak pek iç açıcı/yenilikçi bir tasarım göremiyorum.

+ Jantlara dikkatinizi çekerim. Benim Astrada bile standart 16" jant var. Koca jipe de 16" jant koymuşlar. Hiç Albenisi yok.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting

[Bu mesaj Vodan tarafından 23 Temmuz 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok hocam mercedes çizgileri jeepe gitmezmiş, ben bunu anladım.

her detayıyla iğrenç +1[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

Mercedesler 5 para etmez, büyük konuşmamalı ama en üst bir kaç modeli dışında gerçekten verdiğiniz bin euroları haketmeyen arabalar. Resmen "markaya yatmış" adamlar, mercedes diye yutturuyorlar. Kendilerinden daha ucuz arabalarda bile işçilik, dizayn, malzeme kalitesi daha iyi. Arabanın içine oturduğunuzda hiç de fiyatını hissetmiyorsunuz, fasa fiso.

Bu alet de muhtemel öyledir, tipi bile belli ediyor...

Nerdeee eski mercedesleeer diyerek bitiriyorum.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakma ama yazdıklarını okuduktan sonra vücudumun verdiği tepkiyi paylaşmak istiyorum

önce gözlerim biraz kısıldı
ardında dudaklarım genişledi
sonrada ufak bir tebessüm oluştu.

lütfen ama lütfen mercedes gibi bir marka hakkına böyle aşşağılayıcı yazılar yazma.
2. isteğim ise lütfen yazıma karşılık bana soru sorma bunu tatlı sert bir eleştiri olarak kabul et.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben "kötü, tü kaka" demiyorum. Sorun şu, CLK, SLK, CLS gibi araçlar gayet güzel, ama diğer sınıflarda, bir C serisinin normal araçlarıdır, E serisinin araçlarıdır, verilen parayı haketmiyor. 80-100 bin Euro bayılıp Mercedes aldıktan sonra, arabaya bindiğin zaman içine sinsin istersin, şahsen benim içime sinmiyor. Bunlar şahsi görüşlerim ama, Mercedeste bir boşvermişlik var. Küçük sınıf arabamız olsun diye A serisini yapıp toplatıp bir şeyler yapmaya uğraşıp şimdi toptan kaldırıp A150 yapıp B serisini ileri sürmeleri de mesela apayrı bir hadiseydi.

Ayrıca Mercedes arazi aracı yapmayı da bilmiyor kardeşim, 320lerde hiç iş yok, yalansa yalan deyin.

O bakımdan, Mercedes'in adı bile karizmayken benim beklentim yüksek oluyor, bana arabaların verdikleri hiç de karizma veya fiyatlarıyla doğru orantılı değildi, benim dile getirmeye çalıştığım şey bu. Diğer firmalarla karşılaştırınca bu iyice ortaya çıkıyor.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmişe baktığımızda diğer firmaların bukadar kaliteli ve iyi tasarlanmış modelleri yokken Mercedes çok ilerideydi biraz yaymış olabilir. Rakibi olan firmalar çok güzel araçlar çıkardı ancak Mercedes biraz geri kaldı denebilir. Ama kalite olarak pek kötü olduğu kanaatinde değilim ben.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de demek istediğim bu. Eskiden lider olan, öncülük yapan, konfor, güven, kalite, vs anlamına gelen ve bunu hakkıyla fiyatına yansıtan Mercedes, şimdilerde imajının üzerine yatmış gibi gözüküyor, sanki "Biz yaptık alın sürün işte uzatmayın" der gibi bir havaları var. Benim eleştirdiğim de bu. İnsan arabanın içine binince kendini aldatılmış hissediyor yahu.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bende cafain'i tamamen kınıyorum. mercedes dünyadaki en iyi otomobil üreticilerinden biridir. boşuna yıldızı yok değilmi?!?
mercedes'lere kalitesiz demek tek anlamı ile aptallıktır. mercedes tofaş,fiat,renault vb. tarzı arabaların plastik işçiliği ile kıyaslanamaz. elektronik ve donanım bakımından kıyaslanamaz. motorlar bakımından hiç kıyaslanamaz. mercedes'in arazi araçları veya ticari araçlarını bilemiyorum fakat sedan araba üretiminde dünyadaki lider bence mercedes'tir, başkasını tanımayada gerek yok zaten. gerek sağlamlığı, gerek donanım veya kalitesi ile diğer arabalar ile kıyaslanamaz. örneğin: tofat kartal veya renault laguna ile son modem mercedes e200 comp. karşılaştırlamaz. hiç mercedes'in içine bindin veya mercedes kullandınmı? hiç mercedes'in koltuklarına oturduğun anda verdiğin paraya değebilecek bir his hissettinmi veya arabanın biryerlerine dokunduğunda,baktığında o kaliteyi görebildinmi? bence iyi incelemeye bak. belki ekşi sözlükte takılıp klasik ekşi botlarının marka kötüleyici yorumlarından etkilenmişsin. ha, çok sert bir yorum yazmıyorum. sakın yanlış anlama fakat laf ettirmem o kadar, dayt :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Ben cok bindim mersoya arkadaslarda var zaten son model slk clk. Audi'nin malzeme kalitesi daha ustun. Bmw de orta seker iste.
Son zamanlarda cikan teknik sorunlar da cabasi. Sunrooflari falan patliyor durup dururken sicaktan.

Ama mercedes benim gozumde hala en iyi araba, ic dizayn konusunda da ustune yok.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçi ben mersedese mersedes demem mersedes benim olmayınca ama gayet hoş olmuş bence..kullanmak isterdim ama önce ehliyet almak lazım :)[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams..
Burning their lies,burning my dreams..
All of this hate,and all of this pain ..
I'll burn it all down,as my anger reigns..
'Till everything burns..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...