BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bu hellsingin soundtracklarını nerden bulurum ya ? Hatta bir bölümde integra hastanedeyken geçmişi hatırlıyor böle hellsingle karşılaştığı yerde çalan süper bi müzik var onun adı nedir :P[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ahmet. şaka[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 etme eyleme öyle şakamı yapılır o_O[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 aah bak onu bende bi zamanlar aramıştımda bualamdım. Yanlız movie programları var orda sesi alabiliyosun katmanlar fln ayırabiliyosun. ben öyle kastım zamanında ama bi pok beceremedim.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 movie programlarıyla kırpınca konuşma falan oluyo bozuyo yaw... ben denemeden sölüyorum ama bi kazaa vb de arat hellsing (auido mp3 vb formatında) belki çıkar (çıkmassada düşük ihtimal bulunması bence : )[signature][hline]trees and i are one...
Öne çıkan mesajlar