holigun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 beyler charımı çaldılar uzun süredir uğraşıyorum v3ermiyo admlar,item istiyolar bi yanan bow bide mirage,en son dayanamadım +8 kafası var istiyonuzmu dedim yanıyo elemental bastım dedim konuşmayı kestiler charda hikaye oldu hepinize knight ta başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 geçmiş olsun üzüldüm ama hack yapanları bi yakalasam hiç acımıcam :([signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 53 np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kim bunu yapanlar? nasıl ulaşırız?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 [email protected] adamın maili olay şöle önce charı çaldılar,ben bu adama turkey tm die bi clandan ulaştım benim char o clandaydı sordum bi çocuğa durum böle böle yerini falan öğren,sora bu mail sahibi hackerla tanıştırdı beni adam charı aldı 1 gün sora şimdi vermiyo olay böle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sonuna kadar uğraşacağım emin ol.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 53 np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 adamla şu anda muhattabım bi mirage kadar düşürdüm ama oda yok :D napcam bilmiyom arkadaşlar dan istiyom bi allahn kulu vermiyo birinden borç istesem forumdan güvenmez:Dböle tuhaf bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 w000000t[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 beyler dayanamadım herife ana avrat sövdüm 30 yaşındaki adama adresimi istedi verdim inşallah gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 onun adresini alsan daha güzel olurdu konuşurkende ss çekseydin bir sürü adamın o olduğunu kanıtla hiç bişi edemezsen polise ver diyecem ama bişi yapılırmı bilmiyorum olmadı topla 5-10 kişi git döv zorla al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< selam BiR GüN GeLeCek...?!!!: sen kimsin Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< ben bir dost Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< sen adilik yapıp milleti hackliyormuşsun Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< bu nasıl bir terbiyesizlik BiR GüN GeLeCek...?!!!: sen kimsin lan cakal BiR GüN GeLeCek...?!!!: senin amına korum beni deli etme Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< adam ol lan it Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< insanı sinir etme Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< ne lan beleşe konuyorsun Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< terbiyesizin daniskası BiR GüN GeLeCek...?!!!: senin amına korum lan ipne BiR GüN GeLeCek...?!!!: son konuşman olur lan BiR GüN GeLeCek...?!!!: bu mail e Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< insanların emeklerine saygı duyun lan Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< kes lan Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< ne yapabileceğini sanıyorsun Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< insan olun Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< adamın charını hackleyip BiR GüN GeLeCek...?!!!: kes an Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< sonra da vermiyor Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< üzerine item istiyorsunuz Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< nasıl bir beleşcilik bu ayıp lan utan Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< adi herif BiR GüN GeLeCek...?!!!: adresin ver lan BiR GüN GeLeCek...?!!!: adresi Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Gel Lan Ankara / Kazan Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Gelecek Adama Erkek derim BiR GüN GeLeCek...?!!!: lan adresini ver BiR GüN GeLeCek...?!!!: ben ankaradayım BiR GüN GeLeCek...?!!!: suan Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< varsa ufacık erkekliğin gel BiR GüN GeLeCek...?!!!: keciörendeyim BiR GüN GeLeCek...?!!!: gel amına kodum oglu Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Lan it Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< adam akıllı konuş Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< senin yaptığın terbiyesizliğe bak lan Ben:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< ne adamları hacliyorsunuz BiR GüN GeLeCek...?!!!: lan olum keci örendeyim gel Walla Konuştum İt herif işte itlik yapıyor :([signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 53 np: 4K :( [Bu mesaj arcenoid tarafından 31 Temmuz 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 helal iyi yapmışın banada sövdü ağzımı bi açtım allah kitap iyi yapmışın bunlara bölesi mubah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya yemin ederim kendi charım olsa yapmam belki ama eski oturduğum mekan keçiören. onu orda bi güzel hoşaf ederim gider. allahım sen bana sabır ver böylelerine de akıl ver.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 53 np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 valla ben adresimi verdim oturduğum yer plois lojmanları thedone abimizin dediği gibi "let them come" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yeniden kassammı?yardım edermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 beramusta kas yarım ederim ben kesinlikle.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 benimde 36 lvl priest (healer) var beraber kasarız beramusta :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus Level: 60 (61 yapmaya karar verdim :) ilk günden %25 zzZz..) CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kardes hackerlıgı bırakmıstım ama senin icin yeniden baslıyom... merak etme bir kac kisiye daha diycem hallederiz sen canını sıkma[signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :( What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hackermısın diilmisin bilememde forumda ben hackerım diye iddia ediyorsan lamer olduguna süphem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Pofff hala millet hack forumlarından öğrendiği lamer telnet yöntemleriyle pislik yapıyor :| adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 walla ben birinin şifresini gördüm. baktım adamın charı ile girdim üzerinde crimson goblin filan vardı lvl 56 idi adam. walla dokunmadım nerde aldıysam orada koydum charı ger. yazık o kadar kasmış bende ezilklik mi yapsaydım :( ya bana da yaprlarsa ... anlam ko cunun ahını . çıkar kokusu paticikte :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Sensin lamer gelde görüşelim lamermiymişim forumdaki seyler olmuyo zaten adamlar beceremiyo sizde ezik ezik konusuyosunuz be hackerim derken profesyonelmiyim dedim adama bak ya zaten profosyonel dedigin kendi programını yapandır gerci haklısın lamerden sayılıyorum :lol:[signature][hline]D j W a r t h o [i]G Plaklarımdan uzaktayım :( What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 charın id si gergedone alabiliyosanız alın ama hiç umudum yok beramustada haftaya kasmaya başlıcam,61 lik bi abi var kafeden memmoo die kukry hazırladı +7 iki tane sizlerinden yardımını bekliyorum, her şey için sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Hack konusuna dosyle bı deyıneyım dedım hackshild aslında hicbi halta yaramıyor dedıgım gıbı aynı firmanın birde anti virus ve trojan ekleri var ve bu programlarla hakcshid birlikte calısyor bende cogu zaman cafe de oynuyorum ve bunları kafeye kendım kurdum sureklı oturdugum makınaya hem cafe cının ısene geldı hemde hack olaylarına karsı 2 kez koruma oldu tawsıye edrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 dun akşakm butun eşyalarımı satıp reskill olup tekrar voke oldum bismillah HESPENYA mı ne bı clan dedıkı voke mısın evet edım harpy kesecez gel dedıler peki dedim ve baktımkı yenı pack yuklemeden dolayı usko da myko dakı gıbı voke time 20 sn olmus olsun saglam voke atarım gezindım tüm harpy lerı toladım gece 4 town cektım beklıyorum tp lıyen yok bastım gıtım sonu yetıseyım dıye olmadı vardıgımda dedım kı neden tp lemedınız aa unutuk peki 2 saniye gecmedi fire clan dan bi mage kurmustu party i benı attı yaa dedim oyle siz daha tanımadınız beni bastım gittim DM leri aldım speed pot kulanıyorum tam bunlar hryp lere nove attı ve DM lere geldı al dedım bende voke atmayı unutmusum alayı yerde bıdaha unutmasınız dedım dusunsene dalaler 70 olacak ve resser yok alayrı OK ledi ve bı dunya ispanyolca kufur :D dedim daha isterseniz ben voke lerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar