LordParazit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ya arkadaşlar yardım edin ben böle arkların oyunlarını oynuyorum wow da.Artık kendime bi üyelik açıyım dedim.2 tane sorum olacak.İlki üye olmak için illa cd sinimi almak gerekiyo?İkincisi Cd yi almadan siteden üye olabiliyosak linkini verebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 (orjinal alıp battle.net te oynayacağını var sayarsak) 1. orjinal wow alacaksın(europe-us dikkat et buna) 2. oyunu yükledikten sonra wow un sitesinden senin orjinal cd-key inle account açacaksın 3. oyuna gireceksin 4. tam oyuna girerken bakıcaksın ki blizzard downloader çalışmaya başlıyor 5. 4-5 ay sürecek update ve oyuna başlamadan bırakacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 CD / Kutu alman lazım.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordParazit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 demonizer benim öle bişe yapmama gerrek yok biz arkadaşlarla hep birlikte internet cafede oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Orjinal cd alıcan 3. cdnin arkasında sifre var.Sonra www.wow-europe.com a giriceksin accoun menusunden create account dicen kredi kart nonu yazcan bu sifreyi yazcan falan filan sora acılcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar