Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(=o=)Pati punk-o-matic yarışması.. // Sonuçlandı

arian

Öne çıkan mesajlar

Nihi =oP

Aslına bakarsanız paticik lyrics ödülğ gibi bişiler olmalıydı bence
icon yani ustune gelindigindede punkstar yazmalıydı
fikir yani =o)
daha hoş olmazmı? =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 21 Haziran 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Heh tabii Alan Yetkilisi yazdığı için birinciliğinin de bu bölümde gözükmesini istiorsun di mi kerata seni.

Zaten geçici bir title bu arkadaşlar. Yeni sistem geldiğinde daha detaylı şeyler ortaya çıkar. Şu anda gereksiz zaman kaybı olur.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sharky, 21 Haziran 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
Heh tabii Alan Yetkilisi yazdığı için birinciliğinin de bu bölümde gözükmesini istiorsun di mi kerata seni.

Zaten geçici bir title bu arkadaşlar. Yeni sistem geldiğinde daha detaylı şeyler ortaya çıkar. Şu anda gereksiz zaman kaybı olur.

Evet abi tek derdim buydu...
Yakındada Gelin Pati yazıcanız ZATEN![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 21 Haziran 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
kahrolsun pankcilar :p

Zegna cım kahrolsun kırolar deince ben sen alınmıyordun deilmi =oPPP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

Sosyal ağlarda paylaş

Adın:Tatlıkro (hızlı bir biçimde)

Memnun oldum...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...