Karakans Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 client'a cift tıkladıgımda acılmadan cokuyor.. Uo yu silmeye kalkıyorum yine hata werio. Bu hata sey warya hata raporuna micr. gonder felan sey iste o hatadan alıorum. Sorunun nedeni ne olabilir acaba ???[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected]
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hangi client bu? normal 203 clientta veriyor mu aynı hatayı clientı netten çekip bir daha dene[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 uo'yu uninstalleri ile mi silmeye çalışıyorsun yoksa klasörü mü silmeye çalışıyorsun? bir de ne hatası veriyor orada?[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
George00 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Eğer client'i editlediysen kedi uzantılarına vs. gore yaparken bir yerde yanlislik yapmıssındır. Ondan da hatayı verebilir.[signature][hline]Bana ulasmak istiyorsan... Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir.:tebrikz:
Karakans Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 clientte sorun yok normal orj clientlede girsem hata verio. sorunu anlamadım bi turlu. proggram ekle/kaldırdan siliorum ayrca..[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected]
Chernobel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 uo nun içindeki uninstall da silmeyi dene.. dahada olmuyosa başka bi yere tekrar yukle uo yu.. sonra ugrasırsın oburuyle
Karakans Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 o yu ancak ustune bi daha kurarak silinebilio. sonra yenısını yukluorum bi zaman sonra yine aynı hata ???
Öne çıkan mesajlar