Challanger7 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bİ BİLGİİ OLANLAR LÜTFEN YAZI YAZSSINLAR AGUSTOSDA GELCEK BU OYUNUN DWM MI YENİ OYUNMU
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 map değişcek itemler fln ztn değişmeye başladı... NOT=KÜÇÜK HARFLE YAZ PLZ...[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 İlk harfi küçük diğerleri büyük demekki yanlış basmış capse biraz anlamaya çalışın plz b@ps[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Malibu, 31 Temmuz 2005 18:22 tarihinde demiş ki: İlk harfi küçük diğerleri büyük demekki yanlış basmış capse biraz anlamaya çalışın plz b@ps ilk harfi küçük deelki :D[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 peki, biz sizi ararız... i banthee
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 @ Pluton: Konu başlığına bi daha bak istersen :) Caps i savunduğumdan söylemiyorum tabi ben sadece bi ihtimal üzerinde duruyorum. Yoksa banane KO bölümündeki capsli konulardan.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Raistin, 31 Temmuz 2005 18:37 tarihinde demiş ki: peki, biz sizi ararız... i banthee bu konu daha geçen gün konuşuldu adam bilkmediği birşeyi sormuş espri mi yaptıgını sanıyosun anlamıyorum böyle espri yapma alınkanlıgı nerden geliyo not: hoş espride yapamıyo ama[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 muhattabım deilsin, kes[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Sakin olun...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bi de caps lock tuşuna bir kez daha basıp caps locku pasif etsek nasıl olur acaba? Veyahut benim imzamdaki en sağdaki siz okumadınız mı hala bölümüne clicklesek?[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bu arada KE Gelince Char Res Felan Olucak Mı?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!
Öne çıkan mesajlar