Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 arkadaşlar netten kolay e-book bulmanın yolu varmıdır? birisi sanırım undernet le alakalı bişiler yazmıstı da, aradım bulamadım onu.. detaylı bi şekilde neyi napacagımızı bi söleyiverseniz :)
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 chipte bu sayıda şu iki adres var. www.promo.net/pg/ etext.lib.virginia.edu/ebooks/[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard.
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 saol da buralarda aradıgım türde şeyler pek yok maalesef
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 neyse buldum.. irc.undernet.org #bookz #bookwarez
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 benzer yerleri efnet'te de deneyebilirsin ceday. irc'de warez konusunda efnet daha çok tercih ediliyor.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat)
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Guide[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yahu, google ye git, project gutenberg yaz, aklini kaybediceksin. 7-8 yildir yurutulen bir yaygin calisma tum klasikleri neredeyse e-text yaptilar. project gutenberg aramasinda cikan linklerden bulursun sayfalarini. bircok universitede mirror ediliyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Diger guide ı da okudum saolun da bişi sorcam ben.. aynı anda iki file download edemiyoruz sanırım deişik op'lardan? birini indirirken digerinde sıra gelince, o indirmiyor sanırım, belirli bir süre tanıyor bize.. bunun güzel bir yolu var mı acaba.. biz indirmek istedigimiz herseyi bi yere yazalım, o kendisi ugrassın vs :) cok sey istiyorum galiba ehhe
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yoo gayet de indiriyosun iki ayrı serverdan? irc clientının ayarlarına bi bak, belki "aynı anda max 1 dosya alsın" falan demişsindir. ben ayarlıyım kendisi yapsın olayı da en iyi şöyle olabiliyo: client ayarlarından "gelen her dosyayı kabul et, şuraya kaydet" diyosun. sonra bi sürü dosya isteyip dışarı çıkıp geziyosun :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
behran Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 c++ ile ilgili ebook u olan ve ya adres bilen varmı[hline]-->icq->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<--
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bende var bi tane de icerigi neyin nesidir pek bilmiyorum, bakmadım hiç.. burada [Bu mesaj CEDAY tarafından 12 July 2003 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
behran Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 saolasın ;)[hline]-->icq->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<--
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Güncellensin liste http://s23.org/wiki/Ebooks NOT:Linklerin köküne inin. örnek:http://www.voidspace.org.uk/psychology/download.shtml çalışmıyorsa önce www.voidspace.org u deneyin.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 eski topic ama ebook demek emule demektir
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 dc++ dan da 5 gb ebook klasörünü cekmişligim vardır yani yabana atmayalım :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 dc++ ebook arşivi yapıcaksanız bariz en iyi yöntem.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
Öne çıkan mesajlar