Baron Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: circirbocugu, 31 Temmuz 2005 20:19 tarihinde demiş ki: Baron sen nerden cıqtın topıcle ılgın olmadan onu anlamıyorum.. bi dahakine izin alırım senden...[signature][hline]Baron was here ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Timarlısipahi ve baron denilen insanlara lütfen tartışmayın. Gidin camı açıp deriiiiin bir nefes alın daha faydalı.[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Evet topici kaydırdıgınız İcine ettiginiz ıcın tsk ederım cok mutlusunuz sımdı kına zamanı hadı kosun...Topic eski haline donerse kilitlenmeden tekrar msj yazarız..Simdilik eglensinler biraz..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: TimarliSipahi, 31 Temmuz 2005 20:16 tarihinde demiş ki: ne demek metali sevmiyosan tartışma, burası forum, herkes sevse de sevmese de istediği şeyi tartışır, ben de neden sevmediğimi dile getiriyorum burda, ama kendiniz artiz artiz konuşup şov yapıonuz metali sevmiyosan mantıklı nedenlerle açıklarsın, fazla gürültülü dersin, bana hitap etmiyo dersin, susarsın sonra.artiz artiz konuşan, metal dinleyenlere laf eden, saçma sapan genellemeler yapan sensin, bu lafların tartışmaya değmez, topiği kirletiyosun sadece.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 noldu kurudun kaldın, tartışamıon mu[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Sipahi adamlar saygısını belirtmis kırletmeyın demısler ..Sen hala konusuyon ...Hadi git sen muzugune kos bole ac gogsunu kos :D Ahahah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: UnnamedFeeling, 31 Temmuz 2005 20:25 tarihinde demiş ki: Sipahi adamlar saygısını belirtmis kırletmeyın demısler ..Sen hala konusuyon ...Hadi git sen muzugune kos bole ac gogsunu kos :D Ahahah benim yazdıklarım onlardan temizdir sen meraklanma, ortamı kirleten varsa çirkefleşen insanlardır, hadi ağlama[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 tartışmaya bile gerk yok metal dedin nedir yane boş boş ... aç bi İBo havanı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Turkıyede nıye doru duzgun metal grubu cıkmıyor? Cıksada ımkanları olmuyor Kendılerını gosterımıorlar ne kadar yetengın olursa olsun ne kadar nota bılgın olursa olsun turkıyede metalcı olmak neden bu kadar zor metal dınleyenlere satanıst veya artıst tıpıyle bakan bır suru kısı var ..Mıllet Arkasından 300 500 gelen sarkılara bayılıor ne kdar guzel ..Sozude muthıs dıolar(ıkı tane soz geldım gıttım geldım gıttım ...)Yanı muzıkle alakası olmayan muzık sıfatı tasımayan ne kadar sey varsa hayran kalıp dınlıyorlar ..Artık ıyıce gıcık oldum Turkıyeden Metal dunyasında adını doru duzgun duyurmus bı Pentagram var onların bıle maddı ımkanları cok yeterlı degıl bızımkıler bole Dogus Petek dıncoz Nez vs.. bunların pesınde kosarken nolucak bız metalcilere...Turkıye dısınaa metalın onem verıldıgı bı yere cıkabılsem hemen cıkıcam ama ımkan yoq ıste..Gelisirmi acaba yada ımkanlar artarmı? (Metalciye eqmek yoq...):.... PS: Kısıselemı yazsaydım ne ıcımı doktum .. KONUYU SAPTIRAN VE INSANLARI IRRITE EDEN SAÇMA SAPAN MESAJLAR ATMAYALIM LUTFEN[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey [Bu mesaj Shadowcast tarafından 31 Temmuz 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya tamam amma ağladınız, bu kadar ağlamak lüzumsuz, düşüncemizi sölüoz laf oluo tabi hoşunuza gitmo neyse[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: TimarliSipahi, 31 Temmuz 2005 20:34 tarihinde demiş ki: ya tamam amma ağladınız, bu kadar ağlamak lüzumsuz, düşüncemizi sölüoz laf oluo tabi hoşunuza gitmo neyse Gogsunu ac?:)... Puauhua shadow adamlarla muattap olunmayacak gıbı degılkı adam resmen ... ..Puhpuh tımarlı bıraz daha yaz mesaj yalıcam senı..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: asas, 31 Temmuz 2005 20:36 tarihinde demiş ki: said: TimarliSipahi, 31 Temmuz 2005 20:34 tarihinde demiş ki: ya tamam amma ağladınız, bu kadar ağlamak lüzumsuz, düşüncemizi sölüoz laf oluo tabi hoşunuza gitmo neyse Gogsunu ac?:)... Puauhua shadow adamlarla muattap olunmayacak gıbı degılkı adam resmen ... ..Puhpuh tımarlı bıraz daha yaz mesaj yalıcam senı..:D yanlış kapı, sana gay bar tavsiye ediyorum, orda sana bi güzel yalatırlar hiç dert etme[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 nedir bu şimdi? Düzgün tartışın ne tartışıcaksanız piliz[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ne dıyım topıcı ne hale getırdınız surda adam akıllı ıkı konuscaz..Alla askına anlamıyorsanız mesaj atmayın burda amacım metalı tartısmak degıl topıcın konusu bu degıl..Sıpahı bu mesajın ardınndan mesaj yazıp kırletme ve baron(ıkınız aynı kısısınız buyuk ıhtımal ama nese)..Sorunun varsa ö.mden ulas topıcı batırma artık kılıtlenmese konu ılk tartısmasından devam etse dıyıcem ama olmayacak ..Daha bunlar gene cevap vericek bole gidicek..Nese tekrar tesekkur edıyorum..Kilitleyin en iyisi...[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yeniden gelmesi için yeni account acması gerekiyor. yeni account açtığı zamanda TW kontrolüne giriyor. twler nerede ise 7/24 coverage sağlıyor forumda, nickinin altında asker ikonu gördüğünüz kişi TWler. işlemleri hızlandırmak açısından.onlara özel mesajdan şikayetde edebilirsiniz.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar