CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 biraksalar hergun sabahlarim normalde de boyleyim sadece yazın degil okul zamanında sabahlayıp okula gidiyorum 5-6. derslerde uyuyorum:P annemde bana hep vampir derdi zaten artık diyemiyor cunku onu yedim:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 (bkz: vampir patiler) 4-5 te yatar öğlen kalkardım okulda alışmışım 4-5 gibi yatıp 7 gibi kalkıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 wampir olmak güzeldir.. şikayet etmeyin tanrı geceyi de yaratmış gündüzü de herkesin uyuduğu saatte uyumak zorunda deiliz mesela ben gündüzleri sevmem sıcak olur nemli falan bi yorgunluk çöker ayrıca güneşe bakamıorum o yüzden benim için vampirlik ön planda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Alexi_Septimus, 31 Temmuz 2005 11:49 tarihinde demiş ki: said: Chiptech, 31 Temmuz 2005 09:00 tarihinde demiş ki: 10 dolar. Çok haklısın. Ayrıca ben iktidarsızım.[signature][hline]chiptech.Seni unutmicaz Windshade..."Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."blog[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 31 Temmuz 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 chiptech dişini firçala abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 güneşi sevmiyorum, beyazım, mutluyum.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 abi en guseli aksam sessiz sakin kardes yok baba anne yok hepsi uyuyo sen tek basına acıyosun muziğini (kulaklıkla tabiki) alıosun nescafeni yada frape ni yakıosun bi cigara sora bak keyfine bi de unutmadan aksam muhabbetleri gunduzden daha gusel oluo.onun dısında ikinci ögretim üni. okuyan varsa bilir saat 12 de eve geldikten sora ders calısmak daha rahat oluo sabahleyin o seste yiyosa finallere vizelere calıs olmuo abi... Vampirlik rulzz[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Hold my breath as I wish for death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben en erken 2.30 'da yatmaya başladım.daha erken yatsamda uyuyamıyorum zaten.onun için bilgisayar başındayım gece geç saatlere kadar.öğlende 1-2 gibi kalkıyorum.tabi bu düzene alıştıkça insanın dengesi bozuluyo.mesela bugün saat 10da uyanmak zorunda kaldım,hala kendimi sarhoş gibi hissediıyorum:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ya benimde uyku saatleri bozulmaya başladı, iştahımda yok hiçbişiy yemek istemiyorum.Dışarı da çıkmak istemiyorum... Acaba vampirleşiyomuyum diyorum.Vampir olsam en azından kanla filan beslenirim bu halde zıbarcam yoksa açlıktan kıvranıyorum ama içinden bişiy yemek gelmiyo.Heralde delircem... Bekliyorum dişler uzuycakmı diye de boşa bekliyorum Bence depresyona girdim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: OneWayStreet, 31 Temmuz 2005 13:04 tarihinde demiş ki: chiptech dişini firçala abi abi dişler normalde beyaz ki. photoshopta o joystick gibi şeyle yapa yapa azı dişleri sarı gibi oldu gölgemsi. dikkat ettiysen normalde beyaz=P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Abi harbiden vampir oluyoruz..Geceleri gezip tozmak gündüzleri uyku..Budur abi..Birde güneşden korksak aha size vampir :)[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Peki aranızda halen uyumamış var mı, onu sorayim mesela.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 en guseli ya valaha insanlarla muhatap olmam ben o kadar fazla bıdı bıdıyı sevmem mesela biz guzelyalıda oturuyoruz butun arkadaslar baslar saat 4 5 gibi cagırmaya su kafedeyiz gelsene su kafedeyiz gelsene diye ama ta giyincem gitcem oraya bıdı bıdı tasak muhabbeti bosuna enerji kaybı burdan ohhh ne gusel muhabbette oluyor her turlu atraksiyonda var en kralı.[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Alexi_Septimus, 31 Temmuz 2005 14:04 tarihinde demiş ki: Peki aranızda halen uyumamış var mı, onu sorayim mesela. Ben..uyumadım..Gece bikaç saat uyuyım dedim rahat bırakmadılar..[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben de uyumadım en son dün akşamüstü 16.30 gibi uyanmıştım. artık uyuyacağım sanırım. :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 gündüz geç kalkamasam da, sabahlama konusunda baya iyi bir yere geldim=) 18. gecemi bitirdim bu sabaha karşı, sabah 7 gibi yatıp 4 saat uyuyup 11de tekrar kalkıyorum ( uyuma problemi de var tabi)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ahh ahh bu herife vermeyecektiniz alan yetkisi. inadına benim mesajlarımı editliyo. :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben zaten vampirim doğuştan:P[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya arkadaş bana adamın birisinn msn ini verdi dün..Herneyse işte ben bole vampirlere fln alakalıymdır..Herneyse adama selam dedim tam konuya gircem laf şu: Sen insansın..Benm insanlarla işim olmaz... Ne salaklar var ya kaptırıyorlar kendilerini :P[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben güneş doğduktan 1-2 saat sonra yatıyorum güneş doğumu süresince bilgisayarın yanındaki pencereden kızıl ışıklar gözlerimi taciz ediyor öğlen 2-3 gibi uyanıyor sonra tekrar bilgisayarın başına geçiyorum[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben vampirlikten emekli olcam neredeyse siz daha yeni yeni mi oluyosunuz =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya açıkçası yazın uyku düzenim tamamen bozuluyor. Yani bir vampir olarak yaz tarifesine geçiyorum. bu tarifiye göre sabah 8 gibi yatıyoruz çok hava aydınlanmadan. 3-4-5-6 civarı kalkıyoruz ama bizimkiler evdeki vampir büyüklerimiz. Kalk yavrum sabah kanını iç die 10'da kaldırdıklarıda oluyor. o zaman fıttırıyorum! tabi bu tarife içerisinde perdeler tamamen kapalı bulunuyor odamızda yada tabutta nkullanıyoruz bilgisayar denilen mereti![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 konuyu açtım yattım şuan kalkıyorum.. Güneşi 1-2 saat görebildim sadece :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar