Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: MartinLGore, 28 Temmuz 2005 19:45 tarihinde demiş ki: madem çıkıyosunuz, niye aşık değilsiniz.. (bug abuse) :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Penthesilea, 28 Temmuz 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Asik olmak akil kari bi olay degil ki, olmaya basliyosan kizdan ayrilacan Bu da ayrı bi mazoşistlik ha :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Zaman herseyin ilacı degilmidir..zamanla gecer..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hatırlamak içirir , içmek hatırlatır , unutursun sonra bi gece yalnızsındır hatırlar içersin , sonra içer hatırlarsın.... (sosyal, 30.07.2005 02:50)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 başkasını bul[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Box karete tarzi biseylere git kendini dejarj edersin cok ciddiyim[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Şimdi Zamanla geçicek istersen bi tarafını yırt bu acı ancak zamanla geçiyo. Ama hani bu acıdan dolayı ben uyuyamıyorum mantıklı düşünemiyorum falan diyosan kendini hemen spora veriyosun. Mesalam koşu basket futbol gibisinden eve geldiğinde sadece duşunu alıp daha sonra uyumanı sağlıyıcak sporlarla uğraşıyosun. Bi nebze sertlik ise kızgınlığını dışarıya vurmanı sağlar git birilerine sataş yap falan.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 başkasını bulacaksın[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ooh çeşme iyi geldi biraz :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 zamanla falan geçmes acıcaksın iki tane marmara kopek olduren sarabı ardında bi tane 70 lik o da mı kesmedi 1 votka sora sabah kalktığında kendini bile unutursun.Ha bi seansta yemedimi dediğim 1 ay boyunca bak nasıl geçio ben kurtulamadıysam bile su an anımsayamıyorum. Hoş su an seanslara devam edioz bakalım unutana kadar devam durma[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Hold my breath as I wish for death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yol bir - yeni sevgili yol iki - alkol yol üç - umursamamak yol dort - nereye kadar acıyabilir dene. durmadan ağla elvet susarsın[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 duygusal parçalardan kaçıncan bidefa ikincisi onun olmadıı bi yere kaç onu düşünmeyecein onla konuşamayacaın inan etkili oluo daa 1 ay öncesine kdr deliler gibi severken şimdi aklımın ucundan 40 yılda bi geçioo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kişiye göre değişir o zynp[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya elbette deişir ama bi denesin yani faydası olur zararı olmaz... gerçi ben artık sevmekten bıktım unutmak içimde vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ayrılık zor ayrılık çekilir dert değil ki sevgilim dınnıı dınııı dınııı dnıdnındıı boşver hehe gül geç. yeni yüzler tanı en güzeli.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 1 aylık süre ayrıca yetmez, bi de deliler gibi seviyorsan nası unutabilirsin 1 ayda ? Çok zor[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: sheref, 31 Temmuz 2005 17:08 tarihinde demiş ki: yol bir - yeni sevgili yol iki - alkol yol üç - umursamamak yol dort - nereye kadar acıyabilir dene. durmadan ağla elvet susarsın sheref emin ol yol 2 en iyisi bide yol 3 le birleşince nirvanaya bile ulasırsın[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Hold my breath as I wish for death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 1- Kendinden daha kötülerini düşün 2- Değer vermiyorsa sende verme, boşa oldugunu anlamalısın 3- Ayna bir geç kendine bak, kesinlikle birgün gerçek aşkı bulucaksın, cünkü öyle birisi varki o seni bulana kadar acı cekiceksin, buluncada evlenip gidiceksin..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 üstteki msjı cok dikkate alın,cunku o ınsan ne acılar gecırdı.ölen sevgılısınden tut hede hödeye kdr.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 =)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Mayhem, 31 Temmuz 2005 17:32 tarihinde demiş ki: 1- Kendinden daha kötülerini düşün 2- Değer vermiyorsa sende verme, boşa oldugunu anlamalısın 3- Ayna bir geç kendine bak, kesinlikle birgün gerçek aşkı bulucaksın, cünkü öyle birisi varki o seni bulana kadar acı cekiceksin, buluncada evlenip gidiceksin.. 4- bokunu cikarmayacaksin.[signature][hline] lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 @FallenAngeL desene ben 4 sene önce ulaştım nirvanaya[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 çok ayıp vanille. Adam acılar çekmiş sen daha da üzerine gidiyorsun. =([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ama ama ben ... seyyy mayhem'e dememistim ki. yazdiklarina hak verip sadece ,bir ekleme yapayim dedim hühühü.[signature][hline] lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: sheref, 31 Temmuz 2005 17:42 tarihinde demiş ki: @FallenAngeL desene ben 4 sene önce ulaştım nirvanaya WAlla kardes olabilir bende bundan 2 hafta once ulastım şimdi anca duzelmeye basladım ama gozlerim biras kotu saraptan o kadar spor yapınca karaciğeri duzeltion yine. Bide Vanille nin dediği 4 madde de cok mantıklı fazla abartırsanda hakikatten iptal oluyosun en fazla 1 2 ay yas tutun sora bırakın yara kabuklassın patilerinizle yolup atın en sonunda da[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Hold my breath as I wish for death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar