Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrılık Acısından Kurtulmanın Yolları

bonfbonf

Öne çıkan mesajlar

said:
Penthesilea, 28 Temmuz 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
Asik olmak akil kari bi olay degil ki, olmaya basliyosan kizdan ayrilacan

Bu da ayrı bi mazoşistlik ha :)[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi Zamanla geçicek istersen bi tarafını yırt bu acı ancak zamanla geçiyo. Ama hani bu acıdan dolayı ben uyuyamıyorum mantıklı düşünemiyorum falan diyosan kendini hemen spora veriyosun. Mesalam koşu basket futbol gibisinden eve geldiğinde sadece duşunu alıp daha sonra uyumanı sağlıyıcak sporlarla uğraşıyosun. Bi nebze sertlik ise kızgınlığını dışarıya vurmanı sağlar git birilerine sataş yap falan.[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Sosyal ağlarda paylaş

zamanla falan geçmes acıcaksın iki tane marmara kopek olduren sarabı ardında bi tane 70 lik o da mı kesmedi 1 votka sora sabah kalktığında kendini bile unutursun.Ha bi seansta yemedimi dediğim 1 ay boyunca bak nasıl geçio ben kurtulamadıysam bile su an anımsayamıyorum. Hoş su an seanslara devam edioz bakalım unutana kadar devam durma[signature][hline]Depressive Mode :ON
Lovefool Mode :ON
Berserk Mode :ON
Hold my breath as I wish for death...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 31 Temmuz 2005 17:08 tarihinde demiş ki:
yol bir - yeni sevgili
yol iki - alkol
yol üç - umursamamak
yol dort - nereye kadar acıyabilir dene. durmadan ağla elvet susarsın

sheref emin ol yol 2 en iyisi bide yol 3 le birleşince nirvanaya bile ulasırsın[signature][hline]Depressive Mode :ON
Sosyal ağlarda paylaş

1- Kendinden daha kötülerini düşün
2- Değer vermiyorsa sende verme, boşa oldugunu anlamalısın
3- Ayna bir geç kendine bak, kesinlikle birgün gerçek aşkı bulucaksın, cünkü öyle birisi varki o seni bulana kadar acı cekiceksin, buluncada evlenip gidiceksin..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 31 Temmuz 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
1- Kendinden daha kötülerini düşün
2- Değer vermiyorsa sende verme, boşa oldugunu anlamalısın
3- Ayna bir geç kendine bak, kesinlikle birgün gerçek aşkı bulucaksın, cünkü öyle birisi varki o seni bulana kadar acı cekiceksin, buluncada evlenip gidiceksin..

4- bokunu cikarmayacaksin.[signature][hline]
lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 31 Temmuz 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
@FallenAngeL
desene ben 4 sene önce ulaştım nirvanaya

WAlla kardes olabilir bende bundan 2 hafta once ulastım şimdi anca duzelmeye basladım ama gozlerim biras kotu saraptan o kadar spor yapınca karaciğeri duzeltion yine. Bide Vanille nin dediği 4 madde de cok mantıklı fazla abartırsanda hakikatten iptal oluyosun en fazla 1 2 ay yas tutun sora bırakın yara kabuklassın patilerinizle yolup atın en sonunda da[signature][hline]Depressive Mode :ON
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...