Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mame - troubleshoot


vesmor

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Heh bu mame nin windowsta açılmama sorununu bende yaşadım şimdi ama daha önce olmamıştı bana öyle bişey. Düzgün bir pack yokmudur yahu?
// Bu arada çalıştıda mame bir versiyonu ama bu seferde romları görmüyorum. Acaba romlar mame değilde neo geo falanmı diye baktım ama yok öyle bişey mame miş. Şimdi neden oyun oynayamıyorum ben bu alette acaba?

[ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 01:00 tarihinde, Dragonfire tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her nasılsa çalıştırmayı başardım hatta mame de samurai shodown 1 i mame32k da d&d europe versiyonunu oynadım ama diğer romları avilable görmüyor. Bisürü missing file gösteriyor. Ben eminim missing file falan yok ama çözemedim olayı. En son olarakta neogeox bios zımbırtısını yükledim. Ama hala oynayamıyorum oyunları. Daha önce böyle sorunlarla karşılaşmamıştım ne alaka şimdi anlamıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
samurai shodown 3 amakusa revenge ve samurai shodown4 u cektım rom klasorune koydum fakat ne kadar refresh yapsamda oyunları gormuyor

all games'ten oyunu secınce bu seferde oyun bozuk calısıyor
bıseyler eksık dıyor nasıl duzeltırım sorunu

mame 0.67 yuklu makınada

[ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 23:08 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hımm.
İlk olarak bios dosyasının da roms klasöründe olup olmadığını kontrol etmeni tavsiye ederim. Eğer bios dosyası tamamsa Mame ve neo geo emularının romları farklı olabiliyor. İndirdiğin romların boyutları ne kadar Mame romları neredeyse 15 mb dan fazla diye hatırlıyorum. Ayrıca bazı mame versiyonları bazı romlarıda görmüyor en iyisi mame.32k emusunu yükleyip öyle denemen. Eğer gene Hata almaya devam edersen buraya copy paste yaparsan hatayı yardımcı olmaya çalışırım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.planetemu.net/?section=roms&dat=604&action=showrom&id=767051

Bu sayfadaki bios dosyasını yükledikten sonra açmayı dene! telecharger diyince indirmeye başlıyor inen neogeo.zip dosyasınıda roms klasörünün içerisine at. Sanırım oyunların doğru düzgün çalışmamasının nedeni ya biosun eksik veya hatalı olmasından yada indirdiğin romların sendeki emulatör ile uyuşmamasından kaynaklanıyor. Şimdi neogeox ve kawaks emulatörleri ile mame emulatörünün romları farklı oluyor eğer bios dosyasını yükledikten sonra olmazsa kawaks emulatörü ile açmayı dene. Eğer gene olmazsa benim bilgim buraya kadar :) daha detayını bende bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...