vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bu ba$lik altina mame ile ya$adiginiz problemleri yazarsaniz cozum bulunmaya cali$ilacak ve duzenli bir $oru(n) bankasi olu$acak.lutfen ba$ka icerikli mesajlar atmayiniz. -v.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Osman kılıcımı çaldı...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 :hrr:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCe_BoY Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Verdigin linkdeki v67 indirdim. Fakat mame yi calıstırmak ıcın actıgımda dos da bı pencere acılıyor ve hemen kapanıyor.2 kere ındırdım acaba bozuk mu geldı die ama sonuc aynı. Yardımcı olursan sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Aynı sorun bendede var yardimci olabilecek?[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 cok ilginc yahu herkesde ayni problem hicbiryerdede cozumu yok ara$tiriyorum ben...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elventria Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 zipli romları o mame dos klasörünün üstüne taşıyın açılır ben öyle yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 romlarla degilki problemleri mame calismiyor...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 aynı sorun bendede cikti pek cok farlı versionu denedim dos icin windows icin degisen bi sey yok dos versionlarında out of frequncy die bi hata alıoyrum window versionlarında aclıp kapanıo 67 68 69 98 97 butun versionlarda denedim kesinlikle calısmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 098b_i686 versionu dosda calisio ancak windowsta hic bi sekilde calistiramadaim dier versionlari bi de bi sey daha sorucam bu tuslari ayarlamanin bi yolu varmı atesi zıplamayı filan degistirmek istiyorum config filan karistirdim bi sey bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 @karareis, taba basarsan oyun acikken ayarlayabilirsin...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 saol vesmor ayarladım iki kisi oynuyoruz acaip zevkli oldu windowsta neden calimsio anlamadim ama neyse bolede calisio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ya tuşları nasıl değiştiriyoruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 oyun açıldıktan sonra tab a basıyorsun orda input this game i seç ordan deiştirebilirsin. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 04:26 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 senı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Heh bu mame nin windowsta açılmama sorununu bende yaşadım şimdi ama daha önce olmamıştı bana öyle bişey. Düzgün bir pack yokmudur yahu? // Bu arada çalıştıda mame bir versiyonu ama bu seferde romları görmüyorum. Acaba romlar mame değilde neo geo falanmı diye baktım ama yok öyle bişey mame miş. Şimdi neden oyun oynayamıyorum ben bu alette acaba? [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 01:00 tarihinde, Dragonfire tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 birazcık lost balde falan oynayayım dedim niyetlendim ama izin vermedi uyuz alet. Onlarca emulator çektim onlarca rom çektim ama olmadı. Şu guide i bir yenilemek lazım. Linkleride tazelemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Her nasılsa çalıştırmayı başardım hatta mame de samurai shodown 1 i mame32k da d&d europe versiyonunu oynadım ama diğer romları avilable görmüyor. Bisürü missing file gösteriyor. Ben eminim missing file falan yok ama çözemedim olayı. En son olarakta neogeox bios zımbırtısını yükledim. Ama hala oynayamıyorum oyunları. Daha önce böyle sorunlarla karşılaşmamıştım ne alaka şimdi anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 samurai shodown 3 amakusa revenge ve samurai shodown4 u cektım rom klasorune koydum fakat ne kadar refresh yapsamda oyunları gormuyor all games'ten oyunu secınce bu seferde oyun bozuk calısıyor bıseyler eksık dıyor nasıl duzeltırım sorunu mame 0.67 yuklu makınada [ Mesaj 22 Mayıs 2007, Salı - 23:08 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Hımm. İlk olarak bios dosyasının da roms klasöründe olup olmadığını kontrol etmeni tavsiye ederim. Eğer bios dosyası tamamsa Mame ve neo geo emularının romları farklı olabiliyor. İndirdiğin romların boyutları ne kadar Mame romları neredeyse 15 mb dan fazla diye hatırlıyorum. Ayrıca bazı mame versiyonları bazı romlarıda görmüyor en iyisi mame.32k emusunu yükleyip öyle denemen. Eğer gene Hata almaya devam edersen buraya copy paste yaparsan hatayı yardımcı olmaya çalışırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 zaten mame32k kullanıyorum versiyonu 0.67.Roms klasorunde sadece oyun rom'ları var bios dosyası yok.Oyun yınede calısıyor ama bozuk calısıyor iste hata mesajı[ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 13:31 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 http://www.planetemu.net/?section=roms&dat=604&action=showrom&id=767051 Bu sayfadaki bios dosyasını yükledikten sonra açmayı dene! telecharger diyince indirmeye başlıyor inen neogeo.zip dosyasınıda roms klasörünün içerisine at. Sanırım oyunların doğru düzgün çalışmamasının nedeni ya biosun eksik veya hatalı olmasından yada indirdiğin romların sendeki emulatör ile uyuşmamasından kaynaklanıyor. Şimdi neogeox ve kawaks emulatörleri ile mame emulatörünün romları farklı oluyor eğer bios dosyasını yükledikten sonra olmazsa kawaks emulatörü ile açmayı dene. Eğer gene olmazsa benim bilgim buraya kadar :) daha detayını bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Bios dosyasını roms klasorune koydum gene calısmadı :( Yardım ıcın sagol yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar