Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Evet arkadaşlar Superonline nihayet adsl port satışına başladı ve 100.000 adet portları bulunmakta. Telekom la adsl konusunda anlaşma imzalayan ilk iss oldular. Fiyatlarıda telekomdan daha ucuz telekomun adsl tarifes superonline adsl tarifesi burda kıyaslama yapar isem: 256lık hat : 42ytl / 43.5 ytl 512 : 85ytl / 87.8 ytl 1024 : 139ytl / 150 ytl 2048 : 219 ytl / 238.6 ytl ilk fiyat superonline 2. si telekomun Superonline airties modemlerle anlaşmış ve bu modemler aynı zamanad adsl2+ da destkeliyor ve superonline için özel geliştirilmiş modemler voltaj düşüklüğüne de dayanıklı. türkçe arayüz 3 yıl garanti gibi olumlu yönleri var. ben telekomdan adsl destegi aldıgım oda numaramı yazdım adsl hizmeti veriliyor agustos ayında sizin bölgenizde başlayacak şimdi abone olun 1 ay bedava erişim kampanyasına katılın yazısı cıktı ADSL erişimine sahip olmak için 0 212 473 74 00 no’lu Superonline ADSL Hattı’nı arayabilirmişiz birde basvuru formu[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 superonline bu isi 1.5 senedir yapiyor zaten. sonra o fiyatlar in ustune %18 kdv + %15 otv eklenicek[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Fiyatlara KDV ve ÖİV dahil değildir yazısını gormemişim heh pcnet te vardı haber ordan gördüm Superonline'dan ADSL'e merhaba diye 1.5 senelik haberi mi cp lemişler diyorsun? peki sitesinde neden ben numaramı yazınca o bölgede agustos ayında hizmete başlanacaktır yazıyor[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 o yazida 1.5 senedir var diycem guleceksin:) ya olay soyle turk telekom port vermedi bunlara bir turlu. 100 1500 tane portlari vardi. simdi yeni portlar kapinca pcnete reklam bindirmislerdir.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 reklam olayı fix zaten yazıda direk internet erişiminin lider markası olan Superonline diye giriş var :) ama neticede 100000 port haberin 1.5 senelik degilde yeni oldugunu vurgular nitelikte neticede şuan herkes faydalanabilir eskisi test amaçlı idi bende hatırlıyorum[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Vergilerle daha pahalı mı oluyor şimdi?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 256 43 ytl idi 56 civarına çıkıyor ozaman ama telekomun tarifelerdede kdv dahil ötv hariç diyor ozaman 256 da 50ytl ediyor, arada 6 ytl civarı bir fark, alaacgınız hizmet ve yaşanacak sorunlar a değermi değmez mi hmms [signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem [Bu mesaj DynamicK tarafından 30 Temmuz 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hızı nasılmış telekomdan hızlı deildir heralde?[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 cikislar hala ayni telekomdan cikis aliyorlar.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 başlayalı bayağı oldu sanırım. bence superonline'ın ismi onlardan adsl almak içinde yeter. bu arada kdv ile ilgili olarak telekom'un fiyatlarında da dahil değil.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 1 senedir var zaten bu ya rofl.. Yeni portları almışlar pcnette yayınlamış..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ben 256k ya kdv lerle beraber 55 civarı birşey ödüyorum her ay.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Şimdilik telekom daha iyi gibi görünüyor ama ileride adsl2+ olayı cıkarsa superonline tercih edilebilir,zaten telekomun yaptıgı işkenceden bıkmış olan türk internet kullanıcıları superonline'a güzel bir ilgi gösterir gibi geliyor bana[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar