karakedi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 internet üzerinden oynayanınız var mı? varsa bir organizasyon yapıp "kapışalım" karşılıklı :) hatta forum içi turnuva düzenleyelim eger katılım olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 guzel olur ama cd-key muhabbeti var ne yazıkkı, ben şimdiye kadar sadece lan dan oynadım[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ben her turlu kazirim gerek yok . siz bir turnuva duzenleyin odulude bana verin direkt eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Nasıl oynanacak ki orjinal yok kimsede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 orj olayı var maalesef:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yahu gavuristanda millet forum maçları yhapıyor ne güzel. biz orjinal cd key sorunu yüzünden takılıyoruz olmuyor, total rome gibi bir oyunu orjnal alalım. blackroze bize nereden alınacagını parmakla gosterir, adamın süper mario brosu bile orjinal olduguna dair soylentiler var.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi [Bu mesaj karakedi tarafından 07 Haziran 2005 10:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 İki hafta önce D&R da görmüştüm Gerçi toplu siparişte yapılabilir yurt dışı sitelerinden[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 weblebi.com dan baktım %10 indirime girmiş fiyatı şu şekilde said: Piyasada: 90,99 YTL Bizde: 81,89 YTL Havale ile: 78,61 YTL sendit.coma baktım fiyatı şu şekilde said: Item Total £24.99 Postage £1.50 Basket Total £26.49 DnR en ucuzu imiş ama stoklarımızda yoktur diyor: said: PC CD-Rom 99 YTL 77.71 YTL (77.710.000 TL) Bu ürün stoklarda bulunmamaktadır [Bu mesaj karakedi tarafından 07 Haziran 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Aslında bir mail atsak toplu alım ayaığına bir yüzde 10 daha yapsınlar ehe[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Çokmuş ya.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hatta burada oyunu orjinal almak isteyenler söylese kaç kkişi alacak bakalım ona göre bir mail atabiliriz.[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kimler alıp net üzerinden oynamak ister bir liste yapalım. hmm ben eve gidince ortalıgı kızıştırmak için bir kaç replay atayım :) 4x4 replayleri izlediniz mi hiç? topam 8 ordunun bir noktada buluşup arkada onagerlar archerların yanan ok ve güllelerle meydanı dovdugu bir savaş sahnesi hayal edin :) inanılmaz replayler var, kesin girip savasmam gerekiyor, kendime engel olamıyorum cok vahim durumdayım cookkk ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben 1v1'de yanan ok kullanmıyorum makina kilitleniyor diye :)[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yanan ok moral bozma açısından cok faydalı oluyor, pvp yaparken zaten her oyunda, oyunun tüm detaylarını minimuma getirmek tavsiye edilir. ayrıca goruntu de çok hoş oluyor, 3x3 veya ötesinde genelde 400 archer birden ok salvosuna başlaıyor, "hero" diye bir film vardı ya, ahanda oradaki sahneleri canlandırıyorsun bir anda. kara "yanan ok olmadna savaş meydanına çıkmam abi" kedi[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Beni sayın Fakat merak ettiğim bağlantı kaldırırı mı ,256 cable ?[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 lol kaldırır yaf dialuplar bile oynuyor oyunu dimi sonucta? birde gavuristanda degil misakı milli sınırları icerisinde oynıcaz. kendi kendimize takılırız sürekli maçlar düzenleyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 RAM yollayın geleyim o zaman :)[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 öeh be abi eskidendi o ram yok olayı 512 mb kingston ramler bile artık 40$ mı 50$ mı nedir yani ram sorunu yasıyorum ben dersen, sırf 128 mb ramlere 100$+ verdiğimiz günlerin anısına bi temiz dövüp gerekir. benim bile desktop makinemde 512 mb ram var. ki ben hardwware konusunda cimrinin önde gideniyimdir ;) [Bu mesaj karakedi tarafından 07 Haziran 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 AAAA!harbiden ya oynayalım ama patch vs sorun olmıcak mı yani en son patchi var ona gore de crack vs bulamadım veya bulmusta olabilirm tam hatırlamıyorum bakmam lazım :P[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hic geregi yok cd-key e,VPN baglantisi ile aginizi kurun,birine baglanin,mis gibi oynarsiniz :) ( biz oynadik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Yok be Kedi. O kadar bile param yok. Yoksa bu eziyet çekilir gibi değil.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Leath, 07 Haziran 2005 18:55 tarihinde demiş ki: hic geregi yok cd-key e,VPN baglantisi ile aginizi kurun,birine baglanin,mis gibi oynarsiniz :) ( biz oynadik) Şimdi yeni konu açmayayım dedim,bilen vardır belki,arkadaş oynadığına göre,VPN nasıl kurulur?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ne zaman kafe yapsak arkadaşlarla, arkadaşlardan biri (burdaki niki ermynorac hatta, deşifre edeyim) kafamızı ütülüyor romeromeormerome oynayalım öeaaaa diye. o sebeple kılım bu oyuna. zaten beceremiyorum. ha izlemesi zevkli:D sistem kötü dedim kasmadım sildim, şimdi yeni bilgisayara yükledim hala beceremiyorum. ama takılmıyor en azından hehe.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 biz arkla imperial glory oynuyoruz korsan ile rtw gibi ama daha ileriki çağda acayip zevkli birşey ama[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 winxp ve/veya WINNT mimarisine sahip windowslar icin >> control panel>>network connections>>create a new connection>>connect to my workplace VEYA set up an advanced connection.biraz karistirarak daha detayli bulabilirsiniz :)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar