BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya şaka gibi.Dün gece clandan bir arkadaşım orc oldu.Sabah knight chatten hi yazdı.Dumur oldum sordum ; Orc olmadın mı diye? oldum dedi. :S o.O Maradona arkadaşımın yanına gittim olay bu o.O Nasıl ya?!!?!?[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 karusa bak bea nasılda ihtişamlı hayranım adamlara clan olayı ayrı bi komik tabi... şimdi pianayada girer bu muahaha usko ezik resmen gmleri bulun dövün sinirinizi atın
wsadad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ana daha dun cz deydi yav ole bi gunde orc olunuyo mu yav alla alla
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya bişiy sorucam mesela level 60 humansın bunu nasıl orc yapıcan adamlar nasıl yapıyo ben bunu anlamadım[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:aLTeRNaTiVe Server: diez
wsadad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 birde bu w00t kimdir nedir ya knight online forumlarında falan da hep yazıyodu blood clanının videosundada geciyo nedir bunun manasıı
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bende dün trans scroll ile Kecoon olmuş bir adam gördüm harpy spotunda... Ve hala sırtında pelerin vardı :S[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares [Bu mesaj Shakkil tarafından 31 Temmuz 2005 02:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bırakın adam clanda kalsın derim lunarda :D tüyo lar verir
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yok zaten sen kendin clandan cıkmazsan kalıor benimde bi ark öle olduydu clan duruordu[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Koptum gülmekten...tabi orcun tipi dah güzel o başka...:D(burial tipsiz kalmış...)[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 onun sadece silahının şekli yeter :D ama olay harrbiden manyak. dur bnede deneyim bub :)[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( [Bu mesaj arcenoid tarafından 31 Temmuz 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar