arina Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bu kadar tık yapıyoruz kara kedi,biz pati üylerini unutmazsın heralde zengin olunca:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ;)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 valla %10 payımı alıcam kendi tıklamalarımdan. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben de görmüştüm karakedi yi ama nasıl ne yapıyodu hatırlamıyorum rüyayı.. belli ki bu reklamlara çok takmışsın.. :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bu reklamlardan bukadar kazanılıyomu yaa Neyse kazansın zengin olsun işte hakkıdır yani.Bu kadar manyağıydı fakeiydi uğraşmak kolaymı:P
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ilginç ruya, ruya tabirleri kitabı ne diyo bu konuda =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sıtenın ısmı neydı? paticik sitesi falanmıydı bıze bı yararı warmıydı yoksa parayı gorunce bızlerı sadece bırer para kazanma aracı olarak gormeye mı baslamıstı
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: sheref, 30 Temmuz 2005 23:19 tarihinde demiş ki: ilginç ruya, ruya tabirleri kitabı ne diyo bu konuda =) 3 Vakde kadar moderatör olacak :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Öne çıkan mesajlar