Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Google reklamlarından kazandığı parayla apartman yaptırıyodu 4 tane site kuruyodu ya ahaahahah zengin oluyodu böyle :)
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 AHAHAHAH süper =P paticiğin yeni halini de gördün mü bari :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sana iyi bi 1 haftalık tatil yazıyorum. git dinlen. kedi ve uzuvlarına(pati gibi) 1 hafta yaklaşma...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... Biliyorsan konuş ki sözünden ibret alsınlar, bilmiyorsan sus ki seni bir adam sansınlar...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kedi bir madalya ayarlar sana bu güzel haber için hem işleri falanda feci yoğun bu günlerde hehe bunu okuyup moral depolar tabi gelip diyecegi tıklayın bannerıma olacak :) tıklayın canm sızde ehe[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ne olacak bir clickten dimi canım :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben tıklıom banner'a Kediden komisyon alcam Tık başına 20 dolar :P zaten tık ile 5 cent fln alıon heue.[signature][hline]Pff bune ya..
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yakında heryerde CarrefourKA DanoneKA diye gorcez herhalde :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 araba, yat falan da alıyor muydu :)[signature][hline];;suitfly
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Giovanni, 30 Temmuz 2005 10:49 tarihinde demiş ki: Google reklamlarından kazandığı parayla apartman yaptırıyodu 4 tane site kuruyodu ya ahaahahah zengin oluyodu böyle :) geleceği görüdn belki amacıda bu olabilir:P[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 daire sözü vermedikçe tıklamıyorum. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 apartman ha apartman az gelir kediye ona gokdelen yakısır :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesala Karakedi Ltd Şti. Arsenali Satın aldı diye bi haber çıkarsak habertürkte.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bi zamanlar Fakir ama gururlu bi gencin Ayakkabı boyuyarak geldiği şey falan diye hikayeler çıkarsa şaşırmam.[signature][hline]Pff bune ya..
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ehuehueh kedi alır valla :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Neverm1nd Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben yedirmem o parayı kediye üzülmeyin hepsini kendime alırım bi şekil yapıp
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 that's me( yukardaki yannış acc)[signature][hline]Bornozlu Canavar
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 rüyaların tersi çıkarmış oh ne güzel nihahah[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kedi tüm paticiği tek apartmanda toplasın çıkar maç falan yaparız hehe[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space Paticikteki süper manyak buton
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Karakediye apartmanda yaramaz gökdelende ona sharm el sheik den bi 130 katlı otel lazım :D[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 -evet sayın seyirciler karakedi aş. bütün dünyaya yayıldı.şimdi mikrafonlarımızı bu imparatorluğun kurucusu olan karakediye uzatıyoruz.açıklasın bize bu başarının sırlarınız. -kimseden bi tık bile pardon tık mı dedim bir gram bile yardım almadım kendi patilerimle geldim ben buraya aha aynı apartmanda toplansa bütün pati ordu darbe yapar :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bende niyeyse google reklamları görünmüyo bile anlamadım çıksa bassacam ammaa[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space Paticikteki süper manyak buton
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Bleeding, 30 Temmuz 2005 14:19 tarihinde demiş ki: kedi tüm paticiği tek apartmanda toplasın çıkar maç falan yaparız hehe konu: Su içtim x kişisi: aramaya inanın be! açıldı bu konu !!! y: hmm. sen doktoru ara. geliyorum yukarı ben[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT.
dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 paticik universitesi ben bu ruyanın ustune tanımıyorum :D[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain... Çizimlerim [Pati Albüm]
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Mix, 30 Temmuz 2005 14:59 tarihinde demiş ki: said: Bleeding, 30 Temmuz 2005 14:19 tarihinde demiş ki: kedi tüm paticiği tek apartmanda toplasın çıkar maç falan yaparız hehe konu: Su içtim x kişisi: aramaya inanın be! açıldı bu konu !!! y: hmm. sen doktoru ara. geliyorum yukarı ben z kişisi : mesaj atmayın daatırım ..[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space Paticikteki süper manyak buton
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 AHHAHhaha süper ya[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Öne çıkan mesajlar