BuRiAL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ya bu kecoon boss lar nerede yaşarlar herkes maradon diyor ama hiç görmedim duymadım biride bana belirli saatlerde cıkıyor dedi abi bilginiz warsa paylaşın lütfen........[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Hemen üstte arama diye bi buton var,ona basıyoruz,kekuri yazıyoruz,aratıyoruz :D aha 1 sonuc.
immortal_clan_TR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ya bu kekury ring den bana 2 tane lazım . satan biri warsa bi haber wersin fakat ekonomik zorluk yaratmazsanız sevinirim
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Burayı tık tık... Yada burayı tık tık : http://forum.paticik.com/view.php?id=101600[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: immortal_clan_TR, 20 Aralık 2004 13:52 tarihinde demiş ki: ya bu kekury ring den bana 2 tane lazım . satan biri warsa bi haber wersin fakat ekonomik zorluk yaratmazsanız sevinirim Kekury ring'e para verilirmi ya. Git kendin kes. Levelin kaç? Git Piana'ya bol bol kes hatta arkadaşlarına dağıt. Yada benmi çok şanslıyımda kestiğim hemen hemen tüm kecoon lardan kecuri ring çıktı ve millete dağıttım?[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 20 Aralık 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
immortal_clan_TR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 walla millet doguştan şanslı ne diyim biz okadar ugraşıyoz bulamıyoz koltuk altınıza bal mı sürüyosunuz ne?
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: aKuMa_Tr, 21 Aralık 2004 00:52 tarihinde demiş ki: pianada kekuri varmıydı ya :) Haklısın ya. Kafa bir dünya. Yılbaşı öncesi iş güç yoğunluğu filan. Arada vakit buldukça dar zamanda buraya bişiler yazıom. O sırada böyle saçmalıyabiliom. Kusura bakmayın artık kardeşiz şurda :-p[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
HasanGraver Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 burda da dual alan yetkilisi görüyoruz. (bu burial o burial mi bilemicem ama 2side burial)
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 evet o burialde niye uplıyon :P[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 TARİH ÖNCESİ TOPIC! şu mesaj tarihlerine bakmayı öğrenin artık höh möh demeden önce[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sallayın kekuriyi gidip ring of life ya da elf ring kullanın[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
Öne çıkan mesajlar