Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kekury Ring......

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bu kecoon boss lar nerede yaşarlar herkes maradon diyor ama hiç görmedim duymadım biride bana belirli saatlerde cıkıyor dedi abi bilginiz warsa paylaşın lütfen........[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Mesaj tarihi:
said:
immortal_clan_TR, 20 Aralık 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
ya bu kekury ring den bana 2 tane lazım . satan biri warsa bi haber wersin fakat ekonomik zorluk yaratmazsanız sevinirim

Kekury ring'e para verilirmi ya. Git kendin kes. Levelin kaç? Git Piana'ya bol bol kes hatta arkadaşlarına dağıt.

Yada benmi çok şanslıyımda kestiğim hemen hemen tüm kecoon lardan kecuri ring çıktı ve millete dağıttım?[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 20 Aralık 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
aKuMa_Tr, 21 Aralık 2004 00:52 tarihinde demiş ki:
pianada kekuri varmıydı ya :)

Haklısın ya. Kafa bir dünya. Yılbaşı öncesi iş güç yoğunluğu filan. Arada vakit buldukça dar zamanda buraya bişiler yazıom. O sırada böyle saçmalıyabiliom. Kusura bakmayın artık kardeşiz şurda :-p[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
TARİH ÖNCESİ TOPIC! şu mesaj tarihlerine bakmayı öğrenin artık höh möh demeden önce[signature][hline]We've been on the run
Driving in the sun
Looking out for #1
California here we come
Right back where we started from
Mesaj tarihi:
sallayın kekuriyi gidip ring of life ya da elf ring kullanın[signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Underworld
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 4K :(
  • Yeni Oluştur...