Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afiyet olsun

namesiz

Öne çıkan mesajlar

Psikolojik rahatsızlık nedeniyle 24 yıldır yün, orlon ve kadife parçaları yiyen Samsunlu Atilla Nuran'ı çeyizini yedi diye eşi terk etti, battaniye yedi diye patronu da kovdu. İstasyon Mahallesi'nde babası İsmail Nuran ile birlikte oturan Atilla Nuran (44), hastalığından kurtulmak için birçok kez tedavi gördü. Hastalığa 20 yaşındayken yakalandığını anlatan Atilla Nuran, 38 yaşındaki eşi Elmas Çelik ile boşanmalarına da neden olan hastalığını şöyle anlattı:
Elbisesini de yiyor ‘‘Günde bir kez normal yemek yiyorum. Ondan sonraki zamanlarda da ne bulursam, kumaş, yün, orlon bulup onları yiyorum. Bekçilik yaptığım işyerinde battaniyeleri yedim diye beni kovdular. 13 yıl önce evlendim. 1 çocuğum oldu. Ancak 3.5 yıl evli kalabildim. Çünkü eşim, çeyizini yediğim için beni terk etti. Hiçbir şey bulamazsam üzerimdeki elbiseleri yiyorum. Bulamadığım zaman ise bunalıma giriyorum. Tedavi olmak istiyorum. Beni bu hastalıktan kurtarın.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Xaero 20 tane benzer şey için 20 ayrı konu açıp takdir aldıktan sonra 2-3 kişide daha topic bombardımanı furyası başladı. Sonumuz hayrola :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 25 Temmuz 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...