ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sorun başlıktaki gibi... çöüznürlük yükseltmek istemiyorum ztn bu imkansızda 1024*768 deki herhangi bi resmi yada wallpaper ın çöznürlügünü deiştirenilirim?[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Selamlar, IrfanView ücretsiz ve kaliteli bir Windows yazılımı olarak bir çok çözünürlük değiştirme işleminde (ve bir çok şeyde daha) size yardımcı olacaktır. Kolay gelsin.[signature][hline]Berkin Bozdoğan .com | sdn | günlük | e-posta
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 teşekkürler :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Visualizer Photo Resize bir resim klasörünü seçiyorsun ve istedigin boyutu giriyorsun girdigin boyuta bütün resimleri küçültüyor cok pratik[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben de irfan view tavsiye ederim[signature][hline]Çok pis tımarlarım
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben acd see tavsiye ederim. birçok özelliğiyle beraber photoshopun en temel özelliklerini bile bulunduruyo[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 acdsee 7.0 powerpack tavsiye ederim crack programı da bulman lazım tabi[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 irfan wiew ile re-size yaptım ama kullancagım program tarafından algılanmadı :(
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 resize dan sonra save etmen ve bunu yaparken jpg olarak save etmen önemli, bazen unutuyor insan farklı şeyler oluyor o açıdan dedim ben de yaparım bazen. ha bir de irfan view acd/see nin yapabildiği her şeyi yapan bir programdır, acd/see nin tek farkı; daha fazla yer kaplaması, ücretli olması, ve sistemi yavaşlatması.
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ehu bişi sorucam. irfan view türk mü? :')[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 evet türk.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bosnalı diye biliyorum, memleketimin resmi diye bosnada ki bir şelalenin resmini koyduğuna göre öyledir.
Öne çıkan mesajlar