Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bug abuse?

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Ih ıhh..

Bazı bölümlerin gizli kısımları var ve çoğunu biliyorum =)

ayrietten Killer_Eagle diye bir cheat prg. var. ama bu kendisi nişan almıyor direk sınırsız kurşun özelliği tanıyor sana :)

Kullanmadım hatta bulamadım desem daha doğru :D

Duvara girmek işte o gizli kısımlar .[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Sosyal ağlarda paylaş

Ayrietten o prg. bulan kisi direk rifle kullaniyor yani direk oluyorsun 4 vs 1 yaptik adamda o prg. vardi bize gostermek icin girdik ipten. adam 4 vs 1 hic olmeden 3 kere 4umuzu oldurdu . adamin elide alistimi bu rifle'a direk olum makinasi diyebilirim[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Sosyal ağlarda paylaş

Bana göre anlattığın şey bug abuse. Bende bir çok kez bug olduğunu anlatmaya çalıştım ama arkadaşlar anlamak istemiyorlar. Yok silahın özelliği falan.

Barette bu bug ın oluşmasının sebebi silahın namlusundan itibaren merminin çıktı sayılması ve namlununda oyunun 2d yapısı nedeniyle ince duvarlardan grafik olarak geçip diğer taraftan çıkması.

Mesela denemek için gidin bir adamın içine girin ve baretle ateş edin ölmediğini göreceksiniz, ama elinize bir m79 aldığınızda adamın içine girerseniz adamı patlatırsınız. M79 un namlusunun adamın dışında kalması bişey farketmiyor, ama barette fark ediyor ve ince duvarlardan namluyu grafik olarak geçirebildiğinizde vurulmadan ateş edebiliyorsunuz. Bu bence tamamen bir bug abuse, silahın özelliği falan değil.
Sosyal ağlarda paylaş

o dr_doom ne lamer heriftir. Bu nebula coştu artık. Oyun oynarken şöyle bir dialoga rastladım. A kişisinin adı Ali b ninde Ahmet olsun.
ali: ahmet gel ulan klan maçı yapak.
Ahmet: tamam al sen sizin klanı toparlanalım
ali: dur bulucam adamları 1kişi eksik 2-3 dk ya gleiyormus
ahmet: ok burada yaparız

2-3 dakika sonra:

Beyler çıkarmısınız klan maçı olacak burada.

Ben ve 1-2 kişi cevap veriyor. Sizin yaptığınız iş değil. Kafanıza maç yapmak esiyor 2 dialog kuruyorsunuz sonra haydi maç var. Burası halka açık "public" bir server ve 2 dakikada oluşturduğunuz bu "clan maçı" nedeniyle bizi oyundan çıkaramazsınız. Sonra 1-2 votekick atılıyor ama kimse kicklenemiyor. oyunun içindeki 4-5 kişi öyle bekliyor oyunda oynamıyor. Oyunun zevki kaçıyor dolayısıyla çıkılıyor. Sonra giren birisi oluyor 4-5 dakiak sonra (kardeşim bana anlattı) direk söylemeden klan maçı var çıkarmısın diye direk votekick atılarak kapı önüne konuluyor giren kişi. Ne büyük bir saygısızlıktır. Ne büyük bir ... bir sürü şey gelebilri buraya ve az küfür etmedim içimden. Allahın kendini bilmez ... leri. Neyse seviyeyide bozdum buada özür dilerim fakat öyle bir server orası.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

@ skyly geçenlerde banada oldu ama rsg clanıyla başka bi clandı sanırım kudurmuştum paramı verdiniz burdası public vs desemde 6 kişi vote kickle tüm serverı boştaltmıştı.

ha ip değiştirip giremezmiyim , girerim ama değmez .[signature][hline]We've been on the run
Driving in the sun
Looking out for #1
California here we come
Right back where we started from
Sosyal ağlarda paylaş

Klan maçlarının server ağzına kadar doluyken yapılmak istenip de 6 7 kişiden çıkmasının istenmesini bende hoş karşılamıyorum ama diğer taraftan bakınca türkiyede bağlantı olarak doğru düzgün oynayabileceğiniz tek yer nebula serverı. Bizde daha önce bir çok kez maç yapmak için insanların çıkmasını istedik ama bilindik ve iyi oyuncu ve klanlar olunca insanlar itiraz etmediler hatta izleyebilmek için yer kapma adına hemen çıkıp spec girenler oldu hep. Burda ise adı sanı duyulmamış iki klan yapınca doğal olarak tepki geliyor. Ben şahsen hangi klan olursa olsun itiraz etmeyip çıkıyorum.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer belli bir zaman önceden planlanmışsa şu gün şu saatte yapılacak denirse elbette çıkarım ki çıkmışlığım var. Ama 2 dakika içinde akkıllarına esip hadi klan maçı yapalım diyip milleti kesinlikle çıkartamazlar[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thadox, 25 Temmuz 2005 03:17 tarihinde demiş ki:
2-3 gün once sklyni cikmasi icin zorlamistik baya kudurmustu.nedense öfkesi hala gecmemis anlamis degilim.

[Bu mesaj Thadox tarafından 25 Temmuz 2005 03:17 tarihinde değiştirilmiştir]

Yok canım ben kudurmadım. Sadece size anlatmaya çalıştım fakat anlamıyorsunuz. Çıkarmısın diye rica da etmioyrsunuz. Milleti klan maçı yapılacak çıkın. Dedikleriniz bu. Neyse bir kez daha Türk serverlarında oynanmayacağı ortaya konuldu[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

konuyla ilgili olarak nb dr doom her haritada bug abuse'a devam ediyo ve nebula serverlarında serbest olduğunu idda ediyo.

clan maçı konusundada eğer ben girdiğimde maç varsa çıkarım ama ağzına kadar dolu bi serverda adamlar kafasına göre hadi maç var çıkın derse delirtir..[signature][hline]We've been on the run
Driving in the sun
Looking out for #1
California here we come
Right back where we started from
Sosyal ağlarda paylaş

said:
skyly, 25 Temmuz 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
hakikaten yahu nebulanın adminleri nerede?

Başları Sphere yada Runuo UO serverlarıyla yeterince mesgul.

Soldatı sallamıyolar bile.

Nebula soldat yetkılısı atansa guzel olur aslında[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

valla benı bılen bılır ne forum okurum ne takıp ederim ne de soldatı cıddıye alıp en iyi oyuncu olmak icin kasarım. amacım eglenmekdır (ki soladtın yapım amacı budur) eglenmek degilde gercekden cekısme ve gercekcilik ws arıyanlar varsa cs oynayabilirler...bu baslıgı da bı arkadasım aracılıyla ogrendim. ama cvp vermeden duramıyacagım.

oncellıkle evet baretin duvardan gecmesi bugdir. cunku baretin atıs gucu fazla iste duvarı deliyo gibi geyikler yapmayın 1 mm geriden ates edince arkadakı adam olmuyo bizzat denedim illa duvara dibine bi sokmak gerek namluyu. ha bu bugu bende kulanıyorum kı herkes kulanıyo farkında olmadan siperden ates edildiginde cogunlukla mermı cıkmasada adam oluyo. (zoom acıkken farkedebilirsinz.) gellelim onemlı kısmına.

soldatı nbl ılk server actıgı zamandan beri oynarım o zamanlar 1 2 tek klan vardi gg low vs.vs. ki o zamanlarki soldatın amacı nbl kapandıgında yada ınsanlar uodan sıkıldıgınad kımı zaman makroya buraktıgında!?!?! gelıp vakıt doldurup 1 2 lak lak edip adam bombaile olunce gulup ytada iste sıperden catısma fantazisi yapıp eglenmeyı amacladıkları bı oyundu. simdi ise ne yazıkkı amac eglenmekden cok 1. olmak ve kendını ıspat !?!?!?!??! oldugu ıcın oyun mahfolmus durumda. (serverda 2 kısı kaldıgı zaman birbirini oldurmeden mac yapalımmı diyo?!?!?!??!?! yanı dusunun min 2 kisi oynanan bi oyundasın oyuna girdin bi adam daha var mac yapalımmı ne demek ya? catıs gelen olursa ne guzel kalabalıklasırsınız eglenırsınız. yok hayır 2 kisi oldumu illa mac yapalımmı yok yapmayak ok o zaman by???? yanı bunu anlayabilmis degilim henuz)
ne yazıkkı aynı uo da oldugu gıbı kalıtelı playerlarin sayısı gun gectikce azalırken soldatında sonunun uo gibi olmamasını dılemekden baska sansımız kalmıyo....
Sosyal ağlarda paylaş

Tordex in dediklerine katılmakla beraber kaçırdığı bir noktayı düzeltmek isterim. Keşfettiğimiz her online oyunu önce zevk almak için oynarız ama sonra iş klan kurmaya dönüşünce ciddileşir ve oyundan zevk almanın yolu 1. olmaktan geçmeye başlar. Bende ilk zamanlar sadece zaman öldürmek için oynuyordum ama Fire a girdikten sonra olay sadece zaman öldürmek değil klanımın adını daha güzel yerlerde görebilmek için 1. olmaya kasmaktan geçmeye başlamıştı ve silah seçimlerimi hep max zevk yerine max frag olarak (yani ruger) yapıyordum, ama Fire dan ayrıldıktan sonra olay tekrar zaman öldürmeye döndü ve ruger kullanımını azaltarak daha çok zevk aldığım baret ve m79 a döndüm. Yani bu oyunu herkes zevk almak için oynuyor ama bazısı için bu oyundan alınan zevk sadece oynamakken bazıları içinse 1. olmak. Umarım anlatabilmişimdir.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...