Rearo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Meraba bu telsimin cepaile kampanyasinda aile ici bedava sms atiormusuz galiba ama ben bunu faturalı kısmında gördüm faturasizdada bole bise varmi iksindede cepaile olarak gecior aynimidir yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben kız arkadaşımla almıştım cep partner bittigi için msglar tamamen ucretsiz konusurkende 5dk da bi kontur gidio :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 çok hayırlı bi iş ya telsim abi :-P[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rearo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 diablo anlamadim simdi mycepteki cepaile ucretsizmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 arkadaşlar şimdi Cepaile kapsamındaki numaralar birbirlerine attıkları mesajlardan kontör düşmüyor, yapılan konuşmalarda ise 5 dakikası 1 kontör. Kampanya varmı şuan bilmiyorum bi ara bitmişti.[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rearo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 2006 ya kadar devam edior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Erkek arkadşım cep aile için hat almıştı ikimize sonra ben arkadşlarımı doldurdum ayrıldık şimdi ben paşa paşa kullanıyorum 9 kişi ohh:D[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bi de marifet gibi anlatıyo zilli ya.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 avea mobil öğrenci rulazzz[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Jasco, 30 Temmuz 2005 18:06 tarihinde demiş ki: Erkek arkadşım cep aile için hat almıştı ikimize sonra ben arkadşlarımı doldurdum ayrıldık şimdi ben paşa paşa kullanıyorum 9 kişi ohh:D Buradan da kızların aslında ne kadar tehlikeli yaratıklar olduğunu anlıyoruz :) Benim kardeşim de (kaleodoscopic) kız arkadaşıyla konuşmak için aldı, 5 dksı bir kontör, mesaj beleş. Yalnız "aile" diye geçtiği için, soyadlarının aynı olması lazım. Bu problemi kendi üstünüze iki hat alarak çözebilirsiniz. Bizim haytaya buna rağmen kontör dayanmıyor, çok masraflı.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bi cepaile mevzusundan bile ilişki bitirmeyi biliolar ya :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bende de cep aile var ilk kontorluydu sora hatlı yaptık 5dk 1 kontor yada dksı 18kuruş(işallah doru demişimdir 18000tl işte) msjda kontor gitmiyo aile içinde cep partner ise çok daha süfer bişey herşey beleş al 250 kontor konuş konuş 250 kontorude arkadaşların için harca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya kampanya bitmiş olsa bile hala cepaile ve ceppartner satan yerler war.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 her ay 100 kntr yüklemelisin bedava mesaj için ayrıca 5dk 1kntr[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya benim cep öğrenci kız arkımla öyle aldık zamanında bunu aile yapma imkanımız var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 evlenecekseniz neden olmasin[signature][hline]there's a war going on between my head and my heart i wonder how they grew so far apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yani mumkunat var mı? gidip başvursam? kafam yarılmas demi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Başvurursan yaparlar tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 mobil cihazlar bölümü bu konularıda kapsamıyormu yada birileri taşımaya üşeniyor :-p birde bence detaylı bilgi için 444 0 542 veya www.telsim.com.tr[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar