Promecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 cryptlenmiş client nasıl oluyor daha doğrusu ne bu? guardian için gerekli imiş bilen varsa yardım ederse sevinrim[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 crypt client benim bildiğim runuo serverları için geçerli bişey.Herhangi bi Client versiyonuyla girebiliyorsun. yani 1.0.0 client ile bile grebiliyorsun ama sürekli Düşersin oyundan. [signature][hline]Pff bune ya.. [Bu mesaj Erutan tarafından 30 Temmuz 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Promecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bir Arkada$a Sordum guardian için bunu kullanmak lazım dedi ne yapcam?[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 guardianın yeni versionuysa bilmiyorum da 0.26 da yok öyle birşey cryptlenmiş demek benim anladığım kadarıyla şifrelenmiş falan oluyo alakası yok yani normal 203 le kullanırsın guardianın o dandik versionunu tabi ben tavsiye etmiyorum ha daha sonraki versionlarıysa guardianın bilmiyorum[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
Öne çıkan mesajlar