Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy buluşması dönüşü

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Yine eglendim bu bulusmada da cok zevkliydi ilk nargile kafeye gittik dagittik :) gercekten dagittik kenshin nargileyi kırdı:P malkavian bi tanesini devirdi sonra cıkmadan prawler bitane devirdi:P ortalık toz duman oldu zuzu

Tavla olayları vardı (cok cekismeli) 6-0 malkaviani yendim (euyheh) sonra zaugla yaptik 3-1 yeniyordum 2mizde baydık (ama yendim yine:P) sonra prawler la eaglein vardı tavlası prawler cirkeflikte ust noktalara ulastı:P

hep beraber konustuk gulustuk eglendik... sahibi baba adammis cikista nargile parasını istemedi(kırdıgımızı) bi ozur yeter dedi(KRAAL)

sonra ciktik gittik yemek yedik orda dota grupları olusturuldu :P
ordan cafeye gittik bi dota cevirdik ezildik(Eagle ve blake(bi arkadas) HUG4 N00B S4x0r dular) kaybettik sonra gitti bu bikac kisi bi dota daha cevirdik spidee ve ben ezdik:P

sonra ordan ciktik yuruduk yol ayrımı oldu bitti:P

Benim bi resim var cok guzel ve ilk defa cok resmim cekilmedi mutluyum huzurluyum resimler zaugda 12 den once beklemeyin dedi:P

Bide bulldog la kamisla nasil nargile icilir TOTORİYALİ yaptık ama video oldugunda koyulamiyabilir:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

bak simdi lagaluga yok baba simdi allah icin dota ortayi iyi yardım ama blake bilmiyo ortada doalsiyodu sap gibi(2.oyun)
ilkindede 3v4 aldik :D sizi o tutorial sahane oldu
resimleri koysun yigit sora ordan calip tutorial hazırlariz :D ayri topicte[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben hic devirmedim:P zaten nargile kırılmasından ders alıp nargileyi cok dikkatli camdan tutarak tasidim :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

ha dogru onuda yaziyim bu arkadsa hic nargile icmemis bide onun ustune cekip cekip icinde tuttu dumani sonra midesi bulandı bası dondu yerlere yattı falan yarım saat sonra gecti sonra bidaha icmeye yeltendi vaz gecti[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

resimler ne zaman gelcek yaw bide bu bolumde olması kotu oldu dikkatimi çekmedi dun gorseydim gelirdim fak.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonick, 30 Temmuz 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
bu bolumde olması kotu oldu dikkatimi çekmedi dun gorseydim gelirdim fak.

Bu konuya acilir boyle seyler cunku bolumun adi bulusma-event:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...