Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorular Sorular...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Eheh kötü bi şi yapmamışsın sen... :) Kaynak olmadan konuşmayayım ancak şunu söyleyebilirim.
1. Dua öğren. Namaz kıl arada. Sana zararı olmaz bunların. Ayrıca vicdani bir rahatlama sağlar (Durumun arada yarattığı farkı, hissiyatı tarif etmem zor olur ama anlarsınız zaten)
2.Tövbe edersen kabul olur ama habire yineleyip tövbe etmek pek kabul olmaz :D Yüzsüzlüğün lüzumu yok! Zati tövbe pişma olduğunu ve bir daha yapmayacağını bildirmek gibi bişi
3. Bu büyük bir günah değil. Ama hareket her açıdan iyidir. Sadece dinsel değil, ruhsal, sosyal vs açıdan da bir hobinin olması iyidir... Yap bir şeyler
4. !!! Hiç sanmıyorum! Ha şey diyorsan "Ben tecavüz ederken öpüyorum" o günah olabilir tabi :D (Zina: zina dediklerinde cinsel birleşme olayı var, evlilik dışı bir ilişki tabi)
5. Abdestsiz namaza vs durulmaz. Ya bir de evde su var banyo var ağzına burnuna su çekecen.Yok bi numara yani...Hatta al duşa her girdiğinde (duşa da her sabah gir işte temiz olursun akçe pakçe :))

Ama yazdıklarında büyük günah yok gibi... Ne biliim Allah'a şirk koşmak, kul hakkı yemek, büyüye inanmak vs vs..

Daha ayrıntılı, ağdalı vs yazarız bir ara. Kaynak falan da gösteririz. Ama şimdilik bu kadar yeter sanırım[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog

[Bu mesaj dasaaa tarafından 29 Temmuz 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
losencilis, 29 Temmuz 2005 22:12 tarihinde demiş ki:
Din afyondur...
Bİr düşünün Tanrı'nın işi gücü yok "dur şunları bi sınava sokayım test edeyim."diye insanları yaratacak.
Yada cidden yarattı ancak artık pek ilgilendiğini düşünmüyorum...
Bu Dünya'da şu an yaşayan şeyler insan mı ki yada?

*!Lenin'e tapar*[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 29 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
namaz kılmadıysan zaten müslümanlığın şartlarını yerine getirmemişsin, müslüman sayılmazsın henüz.

abı ımanın sartlarınıda yazalımmı?
*Allah a ınanmak-peygamberlere ınanmak-meleklere-kıtaba- kaza we kadere-ahıret gunune ınanmak- bu 6 sına ımanın sartlarıd enır we ınanan ınsan ıman etmıs olur wede kalbınde ımanla olen herkes musluman olarak olmus sayılır , ıslamın sartları 5 tanedır namaz oruc hac zekat kelımeı sehadet- bunları yapmassan gunahtır we cezasını cekersın dınden cıkmassın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...