Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 anlamıyorum bu populist ortamları ya bizde bi tane yokken millet 2yi 3ü idare ediyo, gerçi olması için bi çaba göstermeyince olmamasıda gayet doğal :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 valla kusura bakmada iyi olmuş, yazık onlarada.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 biliyorum yazık oldugunu ama bi turlu soyleyemiyordum bahane oldu işte :) gercekten de cok mutluyum aksam yerin dibine gectim ama olsun sonucta bitti ve MUTLUYUMM[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 çok rahat bir insansın iyi mi kötü mü sence[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: zynp, 30 Temmuz 2005 16:25 tarihinde demiş ki: ben sana diicek bişi bulamıorum benim erkek arkım yapçaktı böyle bişi..kafasına bişey geçirip bidaa asla konuşmazdım.. yada ne biliim en azından bunu kız arkına söyleseydin böyle ist'den konuştuum var die..gördnmü işte neymiş; kız arkına yalan sölemiiceksin.. snra demişnki beni kimse sevmesin ben seveim hep buda nakörlüünü ortaya çıkarıo ayıp ayıp çok kınadım vllh :p valla bilmiorum analiz ruhu taşıyan bide doğruları doğru deyip başka bi şey demeyen bu tip kızlarla hiç anlaşamıorum..bana uzak Allaha yakın olsun demişti bu karaktere benzeyen aynı adlı bi kız bunuda ikmiz için en iisi bu die özetlemişti.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 benim doğrularım doğru dediim dedik diil hiç bir zaman ben düşüncemi söyledim orda ikisini birarada yürütmeye çalışmış senin kız arkın iki kişiyi yürütmeye çalışsa nolur??sonra erkekler biz kızlardan çok çektik dior ya siz erkekler işte ne yapısonuz?? bende işte bu yüzden doru kişiyi bulamadm hayattta.ayrıcada ben erkeim 2 az bile demek hiçte hoş diil bence. eğer sen çıktıım olsun parmaımda oynatiim die biriyle çıkıosun bişi diemem ama insanın bi tane sevdii olur 10 tane diil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya ben anlatamıyorum ki derdimi hemen erkek kız kavgasına cevirdiniz 2 sini bir arada yurutmek istemedim sınavları gecsin diye bekledim yoksa biliyordum ki ders calısamıacaktı ama neyse oldu artık =([signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sana ikisini birarada yürüttün dien yok canikom ama benim burda anlatmak istediim erkek yapınca bişi olmuoda kız yapınca nedense erkeklere çok çektirdik oluo ne bu yanii?? zaten hayatta erkek kız ayrımcılıı çok yapılıo o ayrı bi sinir bozucu şey ben bunu dile getrmek istedim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 beni kimse sevmesin ben seveim hep buda nakörlüünü ortaya çıkarıo... ben bunu anlamadım:)eet bu aradada açlık yapmış arkadaş birisinde diretecen nazını tuzunu çekecen aşk odurda..çekilecek iş deil valla:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya nankörlü derken...birçok erkek bizi seven yok die yaknır arkadşta bulmuş bunuo misali kimse beni sevmesin dio onu demek istedim.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yok kız çok sevmiodur onu yalandır o yalan:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya bi kıza söylicektm onu bekledim,şöyle yapıcaktm şunu bekliyodum dersen ben şahsen inanmam.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 olm seni seven kizin degerini bileceksin bak daha aramizda hic sevilmemis arkadaslarda var mesela ben[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bende bende:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 3. kızla çıkmaya başla.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: 3. kızla çıkmaya başla. allah koru yarabbimmm :D[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sen neler yapıyosun öyle *!kulağını çeker*[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 abi haketmıssın ya pardon ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar