Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yerin dibine gectigim an

MagicGladiator

Öne çıkan mesajlar

valla kusura bakmada iyi olmuş, yazık onlarada.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zynp, 30 Temmuz 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
ben sana diicek bişi bulamıorum benim erkek arkım yapçaktı böyle bişi..kafasına bişey geçirip bidaa asla konuşmazdım.. yada ne biliim en azından bunu kız arkına söyleseydin böyle ist'den konuştuum var die..gördnmü işte neymiş; kız arkına yalan sölemiiceksin.. snra demişnki beni kimse sevmesin ben seveim hep buda nakörlüünü ortaya çıkarıo ayıp ayıp çok kınadım vllh :p

valla bilmiorum analiz ruhu taşıyan bide doğruları doğru deyip başka bi şey demeyen bu tip kızlarla hiç anlaşamıorum..bana uzak Allaha yakın olsun demişti bu karaktere benzeyen aynı adlı bi kız bunuda ikmiz için en iisi bu die özetlemişti.[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

benim doğrularım doğru dediim dedik diil hiç bir zaman ben düşüncemi söyledim orda ikisini birarada yürütmeye çalışmış senin kız arkın iki kişiyi yürütmeye çalışsa nolur??sonra erkekler biz kızlardan çok çektik dior ya siz erkekler işte ne yapısonuz?? bende işte bu yüzden doru kişiyi bulamadm hayattta.ayrıcada ben erkeim 2 az bile demek hiçte hoş diil bence. eğer sen çıktıım olsun parmaımda oynatiim die biriyle çıkıosun bişi diemem ama insanın bi tane sevdii olur 10 tane diil!
Sosyal ağlarda paylaş

sana ikisini birarada yürüttün dien yok canikom ama benim burda anlatmak istediim erkek yapınca bişi olmuoda kız yapınca nedense erkeklere çok çektirdik oluo ne bu yanii?? zaten hayatta erkek kız ayrımcılıı çok yapılıo o ayrı bi sinir bozucu şey ben bunu dile getrmek istedim... :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...