tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 saat 5.30 (sıze gore 7.30)itibariyle oxford otobusune bınıyorum 1 gun olmıcam kendınıze ıı bakın istediniz bisi warsa ordan getırebılırım cok buyuk olmamak wede parasını getırınce almak kaydıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Otobüste ikram edilen kek çörek ıvır zıvır var ya, onlardan istiyorum... Teşekkürler...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bende ızmıre gıdıyorum yarın sabah 1 hafta kalıcam denız suyu kumsal kumu falan ısteyen varsa getırebılırım:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Kum olablüb. karınca bulur, beslerim...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 oxford a selam söyle. he bide can sağlığın. dikkat et...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... Biliyorsan konuş ki sözünden ibret alsınlar, bilmiyorsan sus ki seni bir adam sansınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 arkadaşlar üzgünüm 00.00 ve 08.00 arası uyuyo olucam görüşemiycez. varsa istediiniz öm atın.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hacılar saat 8 gibi mantı yiicem evde bi yarım saat felan olmam heralde ne bilim canı çeken felan varsa beklerim illaki he lütfen çekinmeyin sonrada tv izlicem bak onada beklerim hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 b.kunu çıkarmasak olmuyo di mi :-)[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... Biliyorsan konuş ki sözünden ibret alsınlar, bilmiyorsan sus ki seni bir adam sansınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya orda varsa AC/DC penası falan , kapın getirin bi tane. :D Death tercihimdir , ücretini fazlasıyla öderim eğer bulabilirseniz. :P[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 uo ya giriyorum bi kaç saat yokum varmı istek?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 internete giriorum var mı bi isteiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Matrix' e giriyorum, bişe isteyen? ok... Tank, load the jump program...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Madcat, 29 Temmuz 2005 19:30 tarihinde demiş ki: uo ya giriyorum bi kaç saat yokum varmı istek? mutluluğa bi gate[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 önce saçmalayın,sonrada paticik'e ne oldu böyle,eskiden boyle değildi hede hödö diyin[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 1 gün burda olmıcam diyen birisi mi saçmalıyor yoksa uo ya girecem bişi isteyen varmı diyen mi saçmalıyor? bence her ikisi.. Mutluluğa rune'um yok markını bulursan getir voik3[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Madcat, 29 Temmuz 2005 19:57 tarihinde demiş ki: 1 gün burda olmıcam diyen birisi mi saçmalıyor yoksa uo ya girecem bişi isteyen varmı diyen mi saçmalıyor? ha ben tatile gidiyorum topici ha bi gün burda olmıcam topici.ikiside aynı.iyi niyetle sormuş size bişey istiyomusunuz diye.hem burda onemli olan onun yazdıkları değil,sonradan verilen ciddiyetsiz cevaplar.paticikte en çok yakındığımız konu değilmi ciddiyetsizlik.dile getirilmesi gerekiyodu,bende getirdim[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Neden sürekli birileri, birilerini tenkit ediyor??? Sorun, ciddiyetsizlikten çok bence bu...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 amma sorun ettiniz ya. adam 1 günlüğüne yokum demiş. ben de tra_gs ile (tepkiyle karışık) geyik olsun die 2 çift laf yazdık.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sanırım bu artık böle saçma topiclere karşı bi tepki biraz daha dikkatli olup gereksiz topicler açmamaya herkes biraz daha özense çok daha iyi olur gibime gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ya kişisel bi mevzu bu, adam açmış... Çok garipsenicek bi konu da değil bu... Benim anlamadığım, burada söylenen şeylerin ciddiyetsiz bulunması. Nedir ki yani??? Birisi mesaj yazdığında hazır ve nazır şekilde mi bekleyelim?[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bncde çocuk insanca sormuş bişi isteyen varmı die??? abartmayalım dimi?? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 az once dondum, :D olm sıze ııolık yapanda kabahat beah, neyse gene geyık yapmıs oldunuz baya ıyı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Urfada okısfort vardı da biz mi gitmedik ? - İbo :yapma:[signature][hline]a3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar