Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendınıze ıyı bakın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saat 5.30 (sıze gore 7.30)itibariyle oxford otobusune bınıyorum 1 gun olmıcam kendınıze ıı bakın
istediniz bisi warsa ordan getırebılırım cok buyuk olmamak wede parasını getırınce almak kaydıyla?
Mesaj tarihi:
bende ızmıre gıdıyorum yarın sabah 1 hafta kalıcam denız suyu kumsal kumu falan ısteyen varsa getırebılırım:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Mesaj tarihi:
oxford a selam söyle. he bide can sağlığın. dikkat et...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...

Biliyorsan konuş ki sözünden ibret alsınlar, bilmiyorsan sus ki seni bir adam sansınlar...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar üzgünüm 00.00 ve 08.00 arası uyuyo olucam görüşemiycez. varsa istediiniz öm atın.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Mesaj tarihi:
hacılar saat 8 gibi mantı yiicem evde bi yarım saat felan olmam heralde ne bilim canı çeken felan varsa beklerim illaki he lütfen çekinmeyin sonrada tv izlicem bak onada beklerim hee
Mesaj tarihi:
uo ya giriyorum bi kaç saat yokum varmı istek?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
said:
Madcat, 29 Temmuz 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
uo ya giriyorum bi kaç saat yokum varmı istek?

mutluluğa bi gate[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
önce saçmalayın,sonrada paticik'e ne oldu böyle,eskiden boyle değildi hede hödö diyin[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
1 gün burda olmıcam diyen birisi mi saçmalıyor
yoksa uo ya girecem bişi isteyen varmı diyen mi saçmalıyor?

bence her ikisi..
Mutluluğa rune'um yok markını bulursan getir voik3[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
said:
Madcat, 29 Temmuz 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
1 gün burda olmıcam diyen birisi mi saçmalıyor
yoksa uo ya girecem bişi isteyen varmı diyen mi saçmalıyor?

ha ben tatile gidiyorum topici ha bi gün burda olmıcam topici.ikiside aynı.iyi niyetle sormuş size bişey istiyomusunuz diye.hem burda onemli olan onun yazdıkları değil,sonradan verilen ciddiyetsiz cevaplar.paticikte en çok yakındığımız konu değilmi ciddiyetsizlik.dile getirilmesi gerekiyodu,bende getirdim[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
amma sorun ettiniz ya. adam 1 günlüğüne yokum demiş. ben de tra_gs ile (tepkiyle karışık) geyik olsun die 2 çift laf yazdık.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Mesaj tarihi:
sanırım bu artık böle saçma topiclere karşı bi tepki biraz daha dikkatli olup gereksiz topicler açmamaya herkes biraz daha özense çok daha iyi olur gibime gelio
Mesaj tarihi:
Ya kişisel bi mevzu bu, adam açmış... Çok garipsenicek bi konu da değil bu...

Benim anlamadığım, burada söylenen şeylerin ciddiyetsiz bulunması.

Nedir ki yani??? Birisi mesaj yazdığında hazır ve nazır şekilde mi bekleyelim?[signature][hline]we r the n00bz
  • Yeni Oluştur...