Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendınıze ıyı bakın

tashmoo

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar üzgünüm 00.00 ve 08.00 arası uyuyo olucam görüşemiycez. varsa istediiniz öm atın.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Madcat, 29 Temmuz 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
uo ya giriyorum bi kaç saat yokum varmı istek?

mutluluğa bi gate[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

1 gün burda olmıcam diyen birisi mi saçmalıyor
yoksa uo ya girecem bişi isteyen varmı diyen mi saçmalıyor?

bence her ikisi..
Mutluluğa rune'um yok markını bulursan getir voik3[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Madcat, 29 Temmuz 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
1 gün burda olmıcam diyen birisi mi saçmalıyor
yoksa uo ya girecem bişi isteyen varmı diyen mi saçmalıyor?

ha ben tatile gidiyorum topici ha bi gün burda olmıcam topici.ikiside aynı.iyi niyetle sormuş size bişey istiyomusunuz diye.hem burda onemli olan onun yazdıkları değil,sonradan verilen ciddiyetsiz cevaplar.paticikte en çok yakındığımız konu değilmi ciddiyetsizlik.dile getirilmesi gerekiyodu,bende getirdim[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

amma sorun ettiniz ya. adam 1 günlüğüne yokum demiş. ben de tra_gs ile (tepkiyle karışık) geyik olsun die 2 çift laf yazdık.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...