__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya ben yen başladım ko dan geçiş yaptım bana bu oyunun inceliklerin fln anlatcak bi baba yiğit arıyorum[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 nerde basladiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 slayer[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 heuehueeh :) lütfen yollamayın bunu uo emu bölümüne :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Slayermı :D hll başka yer bulamadınmı hem başlama boş ver git hayatını yaşa uo hiç bişey kaandırmaz aksine bir çok şey alır !!![signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 adamcağız ko'yu bıraktı uo ya başladı.Helal olsun. Bıraktım mesajı da hala ko'da birinci sayfadaydı yanlış anımsamıyorsam. Bu aradaşı bence de uo emülatörlerine postalamayın. Osi'de oynasın missss gibi. Hele ki uo ile ilk defa tanışacaksa cillop gibi olur bence.[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jamesbond Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ya senb Bence Keske Amentes'de felan baslasaydın daha ıyı olurdu demı8 arkadaslar :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bende yeni başlıyorum uo ya KO yu bırakıp geldim 3D li bi server ismi söyleyin ve özelliklerini yazın ki uo gatewaydan bulayım yaw :) uogatewaydan bulunan 3D bi server istiyoruz yetkililere duyrulur :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Arkadaşlar burası osi bölümü sadece osi serverları oyuncuları için kullanılan bir bölüm bütün free shardlar bu kapsamın dışına giriyo siz sorularınızın cevabını uo emülatörleri bölümünden yada oynadığınız serverın sitesinden bulabilirsiniz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar