Private Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Güzel kaliteli, sorun çıkartmaya bir laptop istiyorum. Oyun oynayacağım. Ve özellikleri bakımından en iyi nasıl oluyor vb. biraz bilgilendirme yapabilir misiniz?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Yanlış yere açmışım sanırım öyleyse değiştirirseniz.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 doğru yer[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bi fiyat araligi verirsen daha rahat yardimci oluruz[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 önce Mac önericektim ama oyun için diyorsan Toshibanın laptopları gerçekten cok güzel ve pek az sorun cıkarıyorlar incele istersen.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 oyun icin laptop hmm. ya bunun icin oneri biraz zor olur.rami yuksek olan laptoplardan dicem yada ekleme yaparım diyorsan ayrı tabi. kullanıs bakımından toshiba derim. hem dısı guzel hem ici :)) ayrıca bildigim kadarıyla cogu laptop intel... tipi grafik kartı iceriyor.bu da aynı ozellikleri falan iste.[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben lapptoptan oynuorum wow ve everquest II ki cogu pcden basarili performans aliorum.. hp compaq 8220 benimki biraz modifiyeli ama centrino 2 ama 789mhz normalde 533mhzleri satilio hepsiburada com'da var 4,5-5 milyar bisi..(((benimkiyle arasinda baska ufak farklar olabilir cok dikkat etmedim ama aynimsi duruo-Ben yurtdisindan getirttim biraz da üstünde oynattim sayilir)))[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar