Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop önerisi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Güzel kaliteli, sorun çıkartmaya bir laptop istiyorum. Oyun oynayacağım. Ve özellikleri bakımından en iyi nasıl oluyor vb. biraz bilgilendirme yapabilir misiniz?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
önce Mac önericektim ama oyun için diyorsan Toshibanın laptopları gerçekten cok güzel ve pek az sorun cıkarıyorlar incele istersen.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
oyun icin laptop hmm.
ya bunun icin oneri biraz zor olur.rami yuksek olan laptoplardan dicem yada ekleme yaparım diyorsan ayrı tabi.
kullanıs bakımından toshiba derim.
hem dısı guzel hem ici :))

ayrıca bildigim kadarıyla cogu laptop intel... tipi grafik kartı iceriyor.bu da aynı ozellikleri falan iste.[signature][hline]icqmsnGvZ
Mesaj tarihi:
ben lapptoptan oynuorum wow ve everquest II ki cogu pcden basarili performans aliorum..

hp compaq 8220 benimki biraz modifiyeli ama centrino 2 ama 789mhz normalde 533mhzleri satilio hepsiburada com'da var 4,5-5 milyar bisi..(((benimkiyle arasinda baska ufak farklar olabilir cok dikkat etmedim ama aynimsi duruo-Ben yurtdisindan getirttim biraz da üstünde oynattim sayilir)))[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
  • Yeni Oluştur...