SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Her şeyiyle rock n coke daha iyi.. geçen seferki barışa rockları gördük rockncoke en başta Düzenden kazanıyor. Gruplar de nakadar iyi olsada rahat etmiceksem gitmem bir yere... Kısmetse 3. olcak..[signature][hline] "Ben İnsanları Kaybetmem... İnsanlar Beni Kaybeder..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 barışarok da hiç bi sorun yoktu ve gayet güzeldi..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Gecen sene Rock'n Coke pek bana hitap eden gruplar getirmedigi icin tercih etmemistim ama bu sene Apocalyptica ve The Cure var... Dusunmem bile. Organizasyon konusundaki ustunlugu tartisilmaz Rock'n Coke'un ama cok da onemli degil bu. Hangi gruplari daha `dinlenesi` buluyorsaniz onu tercih edin bence. Ben sahsen sadece sevdigim gruplari dinlemek ve `kaliteli` icki icmek icin gidecegim. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otraju Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 gidelim ikisinede hiç şimdi coca cola düzenliyo die ülkemizde yapılan bi festivale gitmemezlik yapmıyalım. gidelim ki ilerde bi iron maiden ne biliim bi joe satriani gelsin dimi ama =)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Her ikiside olmazmı ben her ikisinde güzel buluyorum ama tabi bazen rockncoke sacma gelebilir çünkü CEza falan gelio :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar