CapN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Gecenlerde bır topıc acılmıstı aradım bulamadım ama bu abuse hakkında bır konuydu. Item cogaltmalar vs. Fakat sonunda resmın sahte oldugu ortaya cıkmıstı yalnıs hatırlamıyorusam. Server: Zenedar Asagıdakı lınkte kı ıtemlar cok degerlı degıl ama aynı ıtemlar 2 sayfa gorunce merak ettım 2 sayfa aynı ıtem ve satan kısıler aynı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Book'lar çok rahat çıkan itemlerdir, özellikle Strat - Scholo ve Ubrs'te.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Onu bende bılıyorum ama dedıgımız raidler 10 - 15 kısılık + 2 sayfa book ole kolay cıkmıyor. Gunde 12 13 Instence yapıyorum daha 2 tane var bende :) [Bu mesaj CapN tarafından 30 Temmuz 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 guild in malzemelerini açıktan satıyo olabilir bu eleman :)[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ne bılıyım oda geldı aklıma tabi ama sonra suda geldı aklıma 20 tane Krol blade koyarsan ortalık ayaga kalkar ama 20 book koyarsan bısı olmaz. Belkıde ben o olayın etkısınde kaldım :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 tek ele alıyordur kitap işini alıyodur hepsini kendi fiyatından satıyordur biraz pahalı satıyordur dicem ama ucuzda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 İnanmak istemiyorsunuz dimi? :P[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 o kadar kitabı bulması cok zor.. ben her gün 4 kere strat aron yapıyorum 1 kere düştüü 16 gidişimde... inanın.. bunla bişiler çevirio..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 abi adamın ismide önemli bak mesela bununki keeper. guild ortak bankası olduğunu düşünüyorum...[signature][hline]World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hehe o zaman ben de bi "Banker" char açıp 200 tane krol blade satayım :P /who keeper yazıp yollar mısın bize capn merak ettim.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 umarın dediğin gibidir..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 abi şöle düşünün bu adam 2.5 gp 10 tane kitap satıcaına 2 tane krol blade satsa ne kimse anlar nede öle 2.5 gplerle uğraşır...[signature][hline]World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Friend liste ekledım takıpteyım :P[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Cenx som zamanlarda olan olaylardan dolayı epicler takıpte bence bu daha mantıklı artı sadece kitap yok 2 sayfa adamın 4 tane aynı set parcası 2 tane aynı set parcası 3 tane aynı feet merak tabı belkı ole degıldır :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 belkide guildce bu itemler stoklanıp ihtiyacı olanlara verilcekti.. ama vergi kaçırmak için kaçak satıp nakite çevirmek için bu kada kitabı piyasaya sürmüş olabilirler.. vs..vs..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ewet Bir guilde GM dir onları satıyo olabilir ancak sattığı taktirde gelecek paralar kimin için kulanılır allah bilir :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 en son bizim serverda gift of the wild 1g den satılıyordu. adam bunları alıp 2.5 golddan satmak istemiş olabilir. wh gloves da aynen 5 6 golda kadar düştü nerdeyse. çok düşüyor talip yok.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Aslında iyi fikir ha :) 10 tane item var mesela listede,farklı farklı kişiler satıyor hepsi 1 gold. Hepsini alıp 3 golda tekrar koyacaksın :) Hmm...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bu adamın lvl ı hakkında bi fikir varmı onu örenin lvl 60 sa falan banka manka diildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Sensible, 30 Temmuz 2005 17:21 tarihinde demiş ki: Aslında iyi fikir ha :) 10 tane item var mesela listede,farklı farklı kişiler satıyor hepsi 1 gold. Hepsini alıp 3 golda tekrar koyacaksın :) Hmm... abijim if de o iş artık zarat getiriyor dikkat et.. 50g lik item i 15g ye buldugum zaman cok mutlu oluyorum :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar