Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ilgnc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Gecenlerde bır topıc acılmıstı aradım bulamadım ama bu abuse hakkında bır konuydu. Item cogaltmalar vs. Fakat sonunda resmın sahte oldugu ortaya cıkmıstı yalnıs hatırlamıyorusam.

Server: Zenedar

Asagıdakı lınkte kı ıtemlar cok degerlı degıl ama aynı ıtemlar 2 sayfa gorunce merak ettım 2 sayfa aynı ıtem ve satan kısıler aynı...

Mesaj tarihi:
Onu bende bılıyorum ama dedıgımız raidler 10 - 15 kısılık + 2 sayfa book ole kolay cıkmıyor. Gunde 12 13 Instence yapıyorum daha 2 tane var bende :)

[Bu mesaj CapN tarafından 30 Temmuz 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ne bılıyım oda geldı aklıma tabi ama sonra suda geldı aklıma 20 tane Krol blade koyarsan ortalık ayaga kalkar ama 20 book koyarsan bısı olmaz. Belkıde ben o olayın etkısınde kaldım :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest
Mesaj tarihi:
İnanmak istemiyorsunuz dimi? :P[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Mesaj tarihi:
o kadar kitabı bulması cok zor.. ben her gün 4 kere strat aron yapıyorum 1 kere düştüü 16 gidişimde... inanın.. bunla bişiler çevirio..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Mesaj tarihi:
abi adamın ismide önemli bak mesela bununki keeper. guild ortak bankası olduğunu düşünüyorum...[signature][hline]World Of Warcraft Cenx
Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Mesaj tarihi:
Hehe o zaman ben de bi "Banker" char açıp 200 tane krol blade satayım :P /who keeper yazıp yollar mısın bize capn merak ettim.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Mesaj tarihi:
umarın dediğin gibidir..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Mesaj tarihi:
abi şöle düşünün bu adam 2.5 gp 10 tane kitap satıcaına 2 tane krol blade satsa ne kimse anlar nede öle 2.5 gplerle uğraşır...[signature][hline]World Of Warcraft Cenx
Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Mesaj tarihi:
Cenx som zamanlarda olan olaylardan dolayı epicler takıpte bence bu daha mantıklı artı sadece kitap yok 2 sayfa adamın 4 tane aynı set parcası 2 tane aynı set parcası 3 tane aynı feet merak tabı belkı ole degıldır :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest
Mesaj tarihi:
belkide guildce bu itemler stoklanıp ihtiyacı olanlara verilcekti.. ama vergi kaçırmak için kaçak satıp nakite çevirmek için bu kada kitabı piyasaya sürmüş olabilirler.. vs..vs..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Mesaj tarihi:
Ewet Bir guilde GM dir onları satıyo olabilir ancak sattığı taktirde gelecek paralar kimin için kulanılır allah bilir :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

White Rose//Anialeyn - Priest(60)
Mesaj tarihi:
Aslında iyi fikir ha :) 10 tane item var mesela listede,farklı farklı kişiler satıyor hepsi 1 gold. Hepsini alıp 3 golda tekrar koyacaksın :) Hmm...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Mesaj tarihi:
said:
Sensible, 30 Temmuz 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
Aslında iyi fikir ha :) 10 tane item var mesela listede,farklı farklı kişiler satıyor hepsi 1 gold. Hepsini alıp 3 golda tekrar koyacaksın :) Hmm...

abijim if de o iş artık zarat getiriyor dikkat et.. 50g lik item i 15g ye buldugum zaman cok mutlu oluyorum :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

• Yeni Oluştur...