Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ilgnc

CapN

Öne çıkan mesajlar

Gecenlerde bır topıc acılmıstı aradım bulamadım ama bu abuse hakkında bır konuydu. Item cogaltmalar vs. Fakat sonunda resmın sahte oldugu ortaya cıkmıstı yalnıs hatırlamıyorusam.

Server: Zenedar

Asagıdakı lınkte kı ıtemlar cok degerlı degıl ama aynı ıtemlar 2 sayfa gorunce merak ettım 2 sayfa aynı ıtem ve satan kısıler aynı...

Sosyal ağlarda paylaş

o kadar kitabı bulması cok zor.. ben her gün 4 kere strat aron yapıyorum 1 kere düştüü 16 gidişimde... inanın.. bunla bişiler çevirio..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamın ismide önemli bak mesela bununki keeper. guild ortak bankası olduğunu düşünüyorum...[signature][hline]World Of Warcraft Cenx
Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe o zaman ben de bi "Banker" char açıp 200 tane krol blade satayım :P /who keeper yazıp yollar mısın bize capn merak ettim.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şöle düşünün bu adam 2.5 gp 10 tane kitap satıcaına 2 tane krol blade satsa ne kimse anlar nede öle 2.5 gplerle uğraşır...[signature][hline]World Of Warcraft Cenx
Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

Cenx som zamanlarda olan olaylardan dolayı epicler takıpte bence bu daha mantıklı artı sadece kitap yok 2 sayfa adamın 4 tane aynı set parcası 2 tane aynı set parcası 3 tane aynı feet merak tabı belkı ole degıldır :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest
Sosyal ağlarda paylaş

belkide guildce bu itemler stoklanıp ihtiyacı olanlara verilcekti.. ama vergi kaçırmak için kaçak satıp nakite çevirmek için bu kada kitabı piyasaya sürmüş olabilirler.. vs..vs..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 30 Temmuz 2005 17:21 tarihinde demiş ki:
Aslında iyi fikir ha :) 10 tane item var mesela listede,farklı farklı kişiler satıyor hepsi 1 gold. Hepsini alıp 3 golda tekrar koyacaksın :) Hmm...

abijim if de o iş artık zarat getiriyor dikkat et.. 50g lik item i 15g ye buldugum zaman cok mutlu oluyorum :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...