tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bizim koprulere cok benziyor, mimarisi aynimi acaba diye sormadan edemiyorum.[signature][hline]gamers.gen.trkarakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yeni bi fotoğrafı yokmu bunların[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 [signature][hline]gamers.gen.trkarakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Evet baya benziyor.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yandaki kopruyle beraber cok gusel gozukuolar[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Yandaki köprüyü ben hiç beyenmedim çok kotu bir tasarım hiç göze hitap etmiyor.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 soldaki demiryolu galiba eh fena degil aslında görüntüsü bu arada biizm köprülerin aynısı gibi duruyor evet mimarlıkta okuyan pati varsa teknik açıklama yapar :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 aeh aynısı gibi.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ehehe evet benziyolar baya. ama bizimkinin ayakları suda değil, ve boyuda yuksekliide daha fazla... bencede diğeri demiryolu, cunku baya ince[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bu resimler 2 farklı taraftan mı çekilmış? Yani ilk resimde sğda görünen şey 2. resimdeki solda ki köprü mü?[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yani bizim köprü sizin köprüyü döver diyorsun? :)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ikinci resim 1.den eski o gördüğün küçük köprü daha sonra yapılmış olabilir[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bircok kopru birbirine benzer[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 unaccompanied benden önce yazmışsın hehe.. klasik asma köprü zaten ne kadar farklı olacak ki? (ha çok farklılar var o ayrı)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 30 Temmuz 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bu da asma köprü olduğundan benzemesi doğaldır. Ama bizdekiler daha güzel, daha yüksek.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 2.resim manzaranın ..... koymuş[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. [Bu mesaj Greeny tarafından 30 Temmuz 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar