nix Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Murtaza kardes we diger bilgili warior arkadaslar wariordaki çift el silahla tek el silahların kullanımı arasındaki fark ve hangisi daha iyi c.z de özelikle.. bi el atın bakalım..bende şu an +6 raptor war +7 almayı düşnüyorum ama arkadas illa +7 totemic we +7 tek el giga al diyo..?¿[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:KhaRoN nation: El morad hit:Kim vurduya gittim gelecem server: Beramus
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Tamamen sana kalmış.2 tek el hızlı biliyosun.Örneğin raptorla 1 kez 450 vurduğun sürede 2 tek el silahla 2 kez 375 vuruyorsun. Blade masterlar için 2 tek el çok iyi bence.Çünkü hıza ihtiyacları var.Ama charın el morad male ise yaratılıştan ( :-) )+10 dex fazlan olduğu için raptor kullan derim.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
nix Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 lol ya ben oldum olası raptor derim baska bişi demem o yuzden de burdan genel bi fikir aliim dedim[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:KhaRoN nation: El morad hit:Kim vurduya gittim gelecem server: Beramus
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya bu my ko nun sayfada dragon slayer die bi silah var. bu bizim serverlerde yokmu ? ben beramustayım ne areste nede diğerlerinde görmedim. bi de totemic bow var başlık atmışlar o hangi serverden ki. onu da göremedim daha..[signature][hline]Hay Ben Bu Online oyunu İcad edenin !!! :D okuldan oluyoz bea herseferinde
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Dragon Slayer ve Totemic Bow sadece dread mare den çıkıyor. Onlarda uskoda spawn olmuyor.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Deactivated... Arma orc sin olarak deimos da doğacak.
arcenoid Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 dread mareyi pardon kim kesicek :D bi de benim bildiğim çift el silahı ile yaratığa tek el silahları ile de playerlere ii vuruyorsun die biliyorum. lvl 62 arkadaşın charda denemiştik barbar kendisi. ona totemic spear ve deep scar aldı eline cz de baya işe yaradı ama bu seferde apos da veya dm de fıss kaldı hayvanlara fazla vuramadı. şimdi elinde +7 raptor var cz de deepscar ve totemic i hiç aratmıyor ama yaratıklarda bariz fark ediyor.. [Bu mesaj arcenoid tarafından 30 Temmuz 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 raptor rullz bi tek talos keserken 2 handed giga veya 2 tane 1 handed olabilir hızlı kesmek gerekio bu mahlukatı yoksa regeneration ı hızlı 1 saate anca kesersin :D Taßi ortada 7 8 tane assassin varsa iş başka :D[signature][hline]AccuraCy_Lord ANCIENTS Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: BuRiAL_TR, 30 Temmuz 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Tamamen sana kalmış.2 tek el hızlı biliyosun.Örneğin raptorla 1 kez 450 vurduğun sürede 2 tek el silahla 2 kez 375 vuruyorsun. Blade masterlar için 2 tek el çok iyi bence.Çünkü hıza ihtiyacları var.Ama charın el morad male ise yaratılıştan ( :-) )+10 dex fazlan olduğu için raptor kullan derim. +10 dex bi işe yaramıor.Aynı kalınlarla vurus hızımız. Belki failed ı azlatıodur[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 wariror icin DEX nakadar önemli ? birde su problem var murtaza +6 glave ve hp 90 cihitin giyelmek icin ama gerisi full str peki arada DEX de versey nasıl olur ? :D
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bide ben ares deyim arkadaşlar elinde raptor +1 veya rere de olur problem degil bana 1 tane lazım +6 glave ımı up edecem ama su anda tek bu var oyuzden yanarsa dıye bı slah lazım :D
Öne çıkan mesajlar