Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SmartDisk

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Notebook'u alırken belki de en çok dikkat etmem gereken şeyi gözden kaçırıp hdd yi 40 gb seçtim, sonra kafama dank etti hard diskin ne kadar çabuk dolduğunu. Biraz da ejderha huyu var ben de hoşuma giden şeyleri arşivler silmem örnek RotS, LotR, bir de anime belasına bulaştık, favori bölümleri de silmeyelim dedim bir de üstüne WoW yükledim bilgisayar doldu doğal olarak.
Şimdi 2. bir hard disk düşünüyorum ve bu büyük ihtimalle notebook için internal olmayacak, sonuçta pahalılar + 2 tane hdd slotu yok vs
İsteğim 40 ya da 60 gb olacak Usb 2.0 destekleyecek çok da ağır olmayacak biir usb external hdd. Fiyat olarak max 150 euroya çıkabilirim, yurt dışından getirme şansım da var, bu konu da önerileriniz nelerdir ?[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

beni dinlersen oyle western digitalin seagete in falan hazir kutusuyla birlikte satilan hddlerini alma d hem daha pahaliya mal oluyor hemde kutulari sahsen benim hosuma gitmiyor ben mesela surekli hdd deistirmek durumunda oldugum icin kutunun kolay acilip kapanabilmesine cok dikkat ederim ama malesef su an piyasadaki cogu hdd kutusundan hdd yi cikartmak eziyet bi suru vidayi actiktan sonra icindeki kutuyu cok garip sekillerde sokup tekrar monte etmen gerkiyoki cogu zaman sirf bu iskenceye katlanmamak icin hdd deistirmekten vazgeciyorsun benim tavsiyem manhattan in kutularina bakman sahsen manhattan in kutularini cok kullanisli ve kolay takilip sokulebilir buluyorum onun disinda hdd olarakta western digital tercih edebilirsin ozellikle 300 gblik yeni modellerii hicbisiyi silmeyi sevmiorum diyosan tam sana gore.[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars
Sosyal ağlarda paylaş

bi tane dvd writer al. Arşivlerini dvd'ye yaz bence.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!

[Bu mesaj NuKe tarafından 30 Temmuz 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Pinnacle'ın MultiMedia System Box diye bi sistemi var.
İçerisinde 60Gb hdd, dvd-w, dijital tv kartı falan filan gibi bi sürü şey var ve hepside tek bir kasa içerisinde. (Opsiyonel olarak 120Gb hdd olanıda var diye hatırlıyorum)
Tek dezavantajı ebatları biraz büyük.
İnternetten arattırırsan kolaylıkla bilgilerini bulursun...[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...