Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 İlk soru benden, MYKO'da USKO'da olduğu gibi 3 tane char slotu var mı?
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 topicte actimda cevaplayan yok... launcher acılıo ilerlioyorum sifremi vb yazıoprum ouo bitio... sonrra update completed ekranı gelio.. start a basıorumv eoyun acılıo... ardından oyun acıldıgında connecting please wait. yazısı geliyor (arka tarafa id vb yazmamız için gereken pencere gozukuo) ancak bu conencting . please wait yazısı gidince arkada id ve pass imizi yazmamız gereken yerde kayboluyor... ne yapmalıyım?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bende sorucam ona göre planlarda aksama olmasın. 1- KE de yaratıkların verdigi explerde bir fark var mı? 2- itemlarda ne gibi farklılıklar var , yeni itemlar var mı? 3-upgrade hadisesi nasıl? %100 +8 yapan scrolların açık olucagını duymuştum bunları npcler satıyor mu? satıyorsa fiyatı makul mu? silahı 1 kerede mi +8 yapıyor yoksa her +1 için 1 tane mi kullanıcaz?[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hacı oraya bise yazmıyosun ki zaten direk onune serverlar gelir connectşng pls wait ten assora serverı seç gir
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 girip bakim :p farklı silah yaratık falan var expleri tam bilmiyorum ama moradondakiler aynı gibi npclere bakamdım bi bakayım bi tek charonda blessed scroller ve başka ıvır zıvırlar vardı ama tam ne işe yarıyolar bilmiyorum bi girip bakayım[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 id password zaten basta launcherda yazdıgın ıcın kayıtlı oluyor.Connecting please wait de kalması da .Serverda arada hatalar oluyor.Yani sen o hatalı zamana denk gelmişsin.Bendede olmuştu 7 saat sonra tekrar denedim girdim.[signature][hline]Caglarus
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ondan değil malaysia telekomda sorun varmış[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Dear e-Gamers, We regret to inform you that one of the Telekom (Malaysia major telco) main node is having network problems since July 8, 2005 3:45pm GMT+8. This is causing network connectivity problem for some of our players, depending on the location and ISP. Their network engineers are still troubleshooting this problem. All e-Games servers are affected, including all games, websites and forums. We are very sorry for the inconvenience caused. Regards, e-Games Technical Support Team[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Arkadaşlar serverdaki tüm problemler deimos acılınca sona erecek sımdı gm ler deimos ile ilgilendıklerı ıcın fazla bakamıyorlar servera.euheheueuheuhe telekom :)bütün sorun orda [Bu mesaj Sphere tarafından 09 Temmuz 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 @HasMez Itemlarda farklılık mutlaka vardır, muhtemelen farklı silahlar ve armorlar oyunda var. Bugün MYko'da dolnaırken pazara baktım ama hayalet şehir gibiydi xydonis dolayısıyla pek bişey anlayamadım. Ama JapKO'da gördüğüm Black chitin hadisesi burada da var. Bu arada Knight empire hadisesi ise oyunda Bret'imsi şehre gidince büyük bi meclis var. Fazla kurcalayamadım. Senatör falan dedi, "noluyoz yahu?" dedim ben de... deimos'u bekliyoruz bakalım.[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 nasıl hayalet şehir lan? olm serverlar boşsa hiç başlamayalım uskonunda yeni bi serverı açılıcakmış çünkü.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 MYKO'da herkes customer support alabiliyo mu?
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hacı şehirler gayet kalabalık lag az war su aralar telekom sornu war yoksa normal bi gunde girince moradon gayet gusel merchantlar fln
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Raistin, 09 Temmuz 2005 18:19 tarihinde demiş ki: topicte actimda cevaplayan yok... launcher acılıo ilerlioyorum sifremi vb yazıoprum ouo bitio... sonrra update completed ekranı gelio.. start a basıorumv eoyun acılıo... ardından oyun acıldıgında connecting please wait. yazısı geliyor (arka tarafa id vb yazmamız için gereken pencere gozukuo) ancak bu conencting . please wait yazısı gidince arkada id ve pass imizi yazmamız gereken yerde kayboluyor... ne yapmalıyım? oyunu açarken hiçö bişi çalışmıcak oyun açıldıktan sonra iex msnini veya kullancağın şeyleri açarsın[signature][hline]Krwlng in my skiN
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 SeLamLar... Myko dan bir account alayım dedim.3 kademeli bir form çıktı. Birinci kademede bilgilerini giriyorsun.2. Kademede bilgilerini doğruluğunu onaylıyorsun 3. kademede CARD NUMARASI soruyor.Bu nedir.Free olduğunu zannediyodum. 3 kademe dediği Confirmation bölümü olması lazım.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben orayı yazmadım bu arada membet id fln bı ıse yarıo mu kendı kafasından member id werdı de ....[signature][hline]Self control; Breaks down..!!
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Eğer malezya telekom türk telekom gibiyse yandık :D
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ayrıca şimdi kimse giremiyo mu myko'ya, ben şu an connecting aşamasında takılanlardanım
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bilen biri yokmu ya.CARD NUMBER felam diyo.Gerçi siteye girdim acct name ve ip mi yazarak log in oldum ama kıllanmamışta değilim.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 CARD number dolmıcak orada başka bişi vardı ben daha geçen aldım dur bi bakıp söli,yim[signature][hline]Krwlng in my skiN
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Card number girme kodları al biyere yapıştır ileride ihtiyacın fln olur Card numarası yazmadan kapat accın aktif durumda oluyor[signature][hline]Krwlng in my skiN
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya acaba hata mı ediyoruz sabahtan beri ugraşıyorum giremedim myko serverlarına. bir ara xydonislerden birine girdim karakter yaratacam fitil oldum create char yapamadım ya yarım saat sonra tekrar baglanmaya calısııyorum hala baglanamadım usko yu aratmasın bu myko
SileNtsil Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 myko da telekomla ilgili bir sorun war su an giren çok az yeni server dan sora duzelir buyuk ihtimal normal şartlarda çok rahat bağlanılıyor[signature][hline].....................STFU..................
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 SeLamLar... Myko clienti indiriyorum şimdi.Tam %50 de bir buçuk saati kaldı. Makinada Usko kurulu.Myko ya girebilmem için izleyeceğim yol nedir acaba.Uninstall edip yenidenmi kuracam knight online ı?[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Öne çıkan mesajlar