Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saki.

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Biri sormuş. Yapın ama çok içmeyin :) Farketmeden çarpar valla. Takılmayın Iced Tea dediğine...Pek bi tea yok içinde.Rengi benziyo sadece.
Long Island Iced Tea
1001 farklı şekilde yapılabilir (Hayır hiçbirinde içine çay konmaz)
1. Herhangi bir kabın (shaker aslında bu kap ama yoksa evde başka bi kapta olur) içine 3/4üne kadar buz koy.
2. 1/2 ölçek Vodka
3. 1/2 ölçek Gin
4. 1/2 ölçek Rum
5. 1/2 ölçek Tekila
6. 1/2 ölçek Likör
7. ve Sourmix katılır karıştırılır
8. Büyük bardağa konur
9. Kola ile tamamlanır... afiyet olsun

Not:ölçekler oz. haliyle, vodka(absolut,smirnoff);cin(gordons); tekila(sierra);rum(bacardi,malibu);likör (triplesec olsun [curacao,grand mariner]) tavsiye ederim ben. Sourmix şekerli limon suyudur... Servis ederken bir de limon atın içine :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 30 Temmuz 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
Saki falan yalan, rakı gibisi var mı be. Yanına da beyaz peynir, off off..

kavun ve karpuzunda oldu mu tamam. en güzel rakı:
EFE YAŞ ÜZÜM[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...

Biliyorsan konuş ki sözünden ibret alsınlar, bilmiyorsan sus ki seni bir adam sansınlar...
Sosyal ağlarda paylaş

ben hiç içmedim ama bu topik üzerine içesim geldi...

PATİCİK GENÇLİĞİ ZEHİRLİYOR!
Görüldüğü üzere körpecik gençleri keyif verici maddelere özendiriyor..

Patiyi imana çağırıyorum yeşilaycı pati istiyoruz...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim evde vardı baya, hala da var bi gün dayanamayıp baktım tadına güzel bişey saki : ))

diğer japon içkileri de var baya güzeller denemek lazım[signature][hline] harvester
Chiptech 24 Temmuz 2005'te msnde demişki:

18ime geleyim,ehliyetimi alayım,saçı sakalı uzatayım,küpemi takıp dövmemi yaptırayım,solomu atayım bak çok güzel olacak
lylidn...
Sosyal ağlarda paylaş

sushico arjantin caddesinin tepesinden sola bi sokak giriyor. ant sokak sanirim.
o sokagin biraz assagisinda. fiyat olarakta 4 kisi baya ictik adam basi 70 milyon filan dustu.

corona icti millet sakiyle devamli , efes filan icseler daha az gelirdi :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...