Predator Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Arkadaşım elektro çalmakla yola çıkmışsın anladığım kadarıyla. Kimseye uyupta gidip klasik alma 1 ay sonra atarsın bi köşeye aldığınla kalırsın müzik hayatında başlamadan biter yani. Kendimden biliyorum. 6 yıl önce klasik aldım 1 ay çaldım attım bi köşeye. Geçen sene elektro aldım hala çalıyorum. 6 yıl önce elektro almış olsaydım of yani diyorum sadece :) keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 gerek parmak uçlarının sertleşmesi gerekse bare basımı gibi olayların yüzde yüz öğrenilebilmesi için bence gitara başlanırken akustik gitar ile başlanmalı..onu yapınca klasikmiş eletroymuş gerisi geliyor zaten.. ama illaki elektro ile başlanıcaksada washburn iyidir hoştur..[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ben de elektro almadan 1 yıl kadar klasik gitar sahibiydim. Ama gitarı sevmedim, hiç motive olamıyordum. Ne bare basmayı öğrenebildim, ne adam gibi teknik öğrenebildim. Sonuçta ne oldu? 1 yıl öyle bir köşede kaldı klasik gitar (predator'de oldugu gibi). Bare basmayı da, notaları da, teknikleri de, kısacası şu anda bildiğim her şeyi elektroyla öğrendim. Aynen yine predator'ün dediği gibi, klasik gitarı aldığım vakitte elektro almış olsaydım şimdi çok daha iyi yerlerde olurdum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 25 Temmuz 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Kesinlikle Predator ve Mirage doğru söylüyor aynı şey benimde başıma geldi... Ne çalmak istiyorsan neyle çalmak istiyorsan onu çal... Ya da boşver önce blok flüt al sonra saksafon edin ondan sonra bir panflüt al olayı kapınca ney çalmaya başla işe önce saksafonla başlamamızın nedeni ney çalmak için ciğerlerimizi çok kuveetli kullanmamız gerekir saksafonla ciğer egzersizi blok flütle parmak egzersizleri yapmış olduk... Ney olayını aşınca ud'a geç... Oda bittiyse Klasik gitara geçebilirsin artık.. Hah birde elektro var 1 yıl kadar klasik çalıp geçebilirsin herhalde... Ömrün yeterse devam et böyle 45-50 yaşında Fatih Erkoç gibi olursun eheh[signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Vallahi istediğini yap ama bence en azından 1-2 ay klasiğe git. Ha söylemeyi unuttum ben öyle 150-200 m luk bir gitar almamıştım öyle osuruktan bir Blager mıydı neydi 45milyona...1 ayda kurs bedavaydı hehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greenday Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Tuor_annare, 22 Temmuz 2005 21:08 tarihinde demiş ki: bende yarın ilk dersime gitcem elektro için.ben cort x2 aldım yeni başlayanlar için hep bunu tavsiye ediyolar.ben samsunda aylık 40 milyona gidiyorum çok şanslısın... ankarada aylık dersin piyasası 80 den açılıo...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ikiside ayrı enstrümandır biri diğerine bağlı değildir...klavye çalmak için piano nekadar gerekliyse klasik gitarda elektro gitar için okadar gerekli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Once klasık derım hata yapıosun..[signature][hline]MSN:[email protected] Karanlıkta yürümek istiyenlerden degilim...Karanlık olmak isteyenlerdenim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar