DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 tımarlısipahi 2 kualımdada küpe var ama erkeğim sana bunu kanıtlayablrm,sadece başbaşa 2-3 saat gecirmemis gerek memnum kalacksın mumum ve tütsümde var. her zaman beklerim. [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 27 Temmuz 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hafiften gayliğe kaçıyor azcık =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baron Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 padişah taktı diye doğru bişey mi oluo ben onu anlamadım... yani padişahların yaptığı herşey doğru ... vay beaa...ayrıca yavuz sultan selim in adı geçmiş ona zaten kıl olurum şimdi bide küpe taktığını öğrendim iyice kıl oldum :D[signature][hline]Baron was here ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bence çooooooooooooook tatlı...hatta iki kulak olunca daha da tatlı oluyo :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eski toplumlarda, özellikle savaşçılar (tımarlı sipahiler gibi ;P ) veya yöneticiler (padişah, vali vb) takı takıyorlardı. bunlar yüzük, kolye, bilezik vb. şekilde idi. sonuçta olay belli, takı takmak. eğer güzel duruyorsa neden takmayasın ki. olay güzel durup durmaması. kendi gözlemlerime göre, her 10 kişiden de sadece 1inde belki güzel duruyor. orasıda ayrı bir gerçek. genelde çok kötü gösteriyor. tabi zevk meselesi sonuçta. begenen vardır begenmeyen vardır.ben ikincisindenim ;) çogu kişide güzel durmuyor, kaşında 4cmlik metal parçası, burnunda halka. ne bilim görünüş olarak çirkin.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 dikkatli okursan sadece padisahtan bahsetmiyodm, eski turklerden de bahsediyodm; hem zaten o donemde padisah demek turklugun simgesi demek.. begen ya da begenme yavuz sultan selim doneminde osmanlı en genis topraklarındaydı ve en buyuk zaferlerini aldı, fazlasıyla cesur ve yigitti.. istanbul'un fethedilmesini dusunursen; fatih sultan mehmet de kupe takıyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Olayda son noktadır karakedinin dusunceleri, Bende vücudumda piercing takıyorum fakat yakıstıgı için takıyorum insanların görüşlerini dikkate alıyorum. Bazı insanlar cok itici seyler takıyorlar ön planda tutmaya calısıyorlar ozaman güzel durmuyor.[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 :D.. bana piercing garip gelmiyor ama tarzımla uyusmuyor ztn, asla dusunmedim.. said: karakedi, 27 Temmuz 2005 01:02 tarihinde demiş ki: eski toplumlarda, özellikle savaşçılar (tımarlı sipahiler gibi ;P ) veya yöneticiler (padişah, vali vb) takı takıyorlardı. bunlar yüzük, kolye, bilezik vb. şekilde idi. sonuçta olay belli, takı takmak. eğer güzel duruyorsa neden takmayasın ki. olay güzel durup durmaması. kendi gözlemlerime göre, her 10 kişiden de sadece 1inde belki güzel duruyor. orasıda ayrı bir gerçek. genelde çok kötü gösteriyor. tabi zevk meselesi sonuçta. begenen vardır begenmeyen vardır.ben ikincisindenim ;) çogu kişide güzel durmuyor, kaşında 4cmlik metal parçası, burnunda halka. ne bilim görünüş olarak çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bitane osmanli padisahi wardi fatih sultan suleyman gibi oda takiodu takiyormus erkekte kupenin anlami sozunun eri demekmis eger yalan solerse kupe cekip kulagi yirtiolarmis sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bi de pipiye takıyorlar uygunsuz bir durum olursa hooooopp pipi yok :([signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Lopeth, 27 Temmuz 2005 01:10 tarihinde demiş ki: bi de pipiye takıyorlar uygunsuz bir durum olursa hooooopp pipi yok :( Öyle bir durum olmuyor kafanı yorma sen :D[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Anelor, 27 Temmuz 2005 01:09 tarihinde demiş ki: bitane osmanli padisahi wardi fatih sultan suleyman gibi oda takiodu takiyormus erkekte kupenin anlami sozunun eri demekmis eger yalan solerse kupe cekip kulagi yirtiolarmis sanirim öeh naaptın sen abi..[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baron Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 editleyem tartışma çıkmasın gece gece :D [Bu mesaj Baron tarafından 27 Temmuz 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 s u gazetede cıkan haber gibi, adam sanırım baltayla odun keserken orasını da biciyo hem de herseyiyle :D yazanlara gore 23 dikis atmıslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 23 dikiş mi aman tanrım. Fermuar gibi bişi olmus o artık :d[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 evet dostm bence de.. bir o kaldı burda kavga konusu olmayan ztn :).. o da olursa ztn herkesin soyleyecek bir lafı olur heralde.. said: Baron, 27 Temmuz 2005 01:13 tarihinde demiş ki: said: fellantis, 27 Temmuz 2005 01:06 tarihinde demiş ki: dikkatli okursan sadece padisahtan bahsetmiyodm, eski turklerden de bahsediyodm; hem zaten o donemde padisah demek turklugun simgesi demek.. begen ya da begenme yavuz sultan selim doneminde osmanlı en genis topraklarındaydı ve en buyuk zaferlerini aldı, fazlasıyla cesur ve yigitti.. istanbul'un fethedilmesini dusunursen; fatih sultan mehmet de kupe takıyodu... YSS in askeri anlamda yaptıklarına lafım yok ama aynı yavuz şah ismaille olan kapışması yüzünden 10 binlerce aleviyi katletmiştir...neyse çok farklı yerlere gider konu daha fazla uzatmiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 adam kac gun tuvalet isini goremiycek normal olarak.. hem kendini tutması lazım eger bir gerginlik olursa dikislerin kopması cok muhtemel :D[signature][hline]"If you walked by a street and you was walking a concrete and you saw a rose growing from concrete, even if it had messed up petals and it was a little to the side you would marvel at just seeing a rose grow through concrete. So way is it that when you see some ghetto kid grow out of the dirtiest circumstance and he can talk and he can sit across the room and make you cry, make you laugh, all you can talk about is my dirty rose, my dirty stems and how am leaning crooked to the side, u can't even see that I've come up from out of that" 2PAC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Jester, 27 Temmuz 2005 01:13 tarihinde demiş ki: said: Anelor, 27 Temmuz 2005 01:09 tarihinde demiş ki: bitane osmanli padisahi wardi fatih sultan suleyman gibi oda takiodu takiyormus erkekte kupenin anlami sozunun eri demekmis eger yalan solerse kupe cekip kulagi yirtiolarmis sanirim öeh naaptın sen abi.. ole hede hodo bi ismi vardi iste ne bilim ben tarih adami deilim getirin fizik problemini cozeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: vaniLLe, 26 Temmuz 2005 20:02 tarihinde demiş ki: hadi bap git sen killi bagrini göster beyaz gömleiinin dügmelerini ac. soora siyah kumas pantolonunu giy. sivri burun ve yuvarlak topuklu ayakkabilarinla hava yap. ama küpe takma ki delikanliligin gitmesin!!! haa tespihinide unutma . tespihsiz karizma olmuo cünküaaa. ha bide saclarinida jöleyle arkaya yalattir. jöle yoksa limonda kullanabilirsin. tövbe.. Tesbih len o :-P said: nindalf, 27 Temmuz 2005 01:12 tarihinde demiş ki: said: Lopeth, 27 Temmuz 2005 01:10 tarihinde demiş ki: bi de pipiye takıyorlar uygunsuz bir durum olursa hooooopp pipi yok :( Öyle bir durum olmuyor kafanı yorma sen :D VAllaha Benim ark var, Aydın.Herif taktırmış Pipisine Piercing.. Hayvan ya.[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 biryerleri deldirme merakı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 senın kızlarda var bı sorun bence=)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ohaa pipiye takılır mı ya.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Jester, 27 Temmuz 2005 01:13 tarihinde demiş ki: said: Anelor, 27 Temmuz 2005 01:09 tarihinde demiş ki: bitane osmanli padisahi wardi fatih sultan suleyman gibi oda takiodu takiyormus erkekte kupenin anlami sozunun eri demekmis eger yalan solerse kupe cekip kulagi yirtiolarmis sanirim öeh naaptın sen abi.. euhuehe hadı ben hırsızlık yapınca elıne zarar verdıklerını duyuyordumda pşe bıseyı ılk defa duydum sahsen[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: HymnOfSnuk, 27 Temmuz 2005 10:07 tarihinde demiş ki: ohaa pipiye takılır mı ya. takılıo olm uyşş.. bi garip oldum.[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yakışan erkeğe çok güzel yakışıyor. yakışmayana zaten çok çirkin gözüküyor[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar