HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 küpe sevmem ya , takan taksın ama tabi iyi duruyosa.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 @vanille: yumurta topuk olsun o. yuvarlak falan erkek adamı bozar (oehehaeh) küpeye karşı değilim, bi ton küpe takan arkadaşım var hatta. ama kendim deldirmeyi düşünmüş olsam da pek çok kez hiç deldirmedim, deldirmem de heralde. ha takana da hiç bişey demem. beni ilgilendirmez ne yaparsa yapsın:)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: vaniLLe, 26 Temmuz 2005 20:02 tarihinde demiş ki: hadi bap git sen killi bagrini göster beyaz gömleiinin dügmelerini ac. soora siyah kumas pantolonunu giy. sivri burun ve yuvarlak topuklu ayakkabilarinla hava yap. ama küpe takma ki delikanliligin gitmesin!!! haa tespihinide unutma . tespihsiz karizma olmuo cünküaaa. ha bide saclarinida jöleyle arkaya yalattir. jöle yoksa limonda kullanabilirsin. tövbe.. sen şimdi o isminin altındaki şovalye resmine güvenip de buralarda şov yapma, ne alakası var beyaz gömlekle siyah kumaş pantalonla, erkeğin giyeceği vardır kadnının giyeceği vardır, erkek adamda küpeymiş, bilmemneymiş olmaz, o zaman gitsin bilezik de taksın, pırlanta da taksın, saçma sapan şeylerle milleti oyalamayın[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Cok sacma, küpe cok kadinsi sallantili bir sey olmadigi sürece bence erkege de cok yakisiyor, hatta ben yillardir ugrasiom sevgilim kulagini deldirsin die.. Ama zincire gelince, onun da ayarina dikkat etmek lazim, a takimindaki o zenci gibi takmiosaniz sorun yok :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baron Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: vaniLLe, 26 Temmuz 2005 20:02 tarihinde demiş ki: hadi bap git sen killi bagrini göster beyaz gömleiinin dügmelerini ac. soora siyah kumas pantolonunu giy. sivri burun ve yuvarlak topuklu ayakkabilarinla hava yap. ama küpe takma ki delikanliligin gitmesin!!! haa tespihinide unutma . tespihsiz karizma olmuo cünküaaa. ha bide saclarinida jöleyle arkaya yalattir. jöle yoksa limonda kullanabilirsin. tövbe.. hadi bap! sen de git şöle bi pembe body giy transparan olsun.sonra altınada şöle deri parlak siyah bi pantalon vücuda yapışan cinsden.pantalon yerine tercihine göre etekde giyebilirsin.altınada bi topuklu ayakkabı .. haa ! küpeyi takmayıda unutma bu arada...azıcıkda ayyy aman fln diye de konuşursan bu iş tamamdır ;)[signature][hline]Baron was here ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: TimarliSipahi, 26 Temmuz 2005 20:30 tarihinde demiş ki: sen şimdi o isminin altındaki şovalye resmine güvenip de buralarda şov yapma, ne alakası var beyaz gömlekle siyah kumaş pantalonla, erkeğin giyeceği vardır kadnının giyeceği vardır, erkek adamda küpeymiş, bilmemneymiş olmaz, o zaman gitsin bilezik de taksın, pırlanta da taksın, saçma sapan şeylerle milleti oyalamayın ahahahah ben daha cok nickimin altindaki kalbe güvendim. kalbimin sesini dinnedim lol! sovalyeye gerek yok, show yapmak icin illa.. bak mesela bi örnegide sensin. delikanli havalarinda buralarda show yapiyosun. kadinin giycei vardir adamin giycei vardir diosun. iyi de. sanki adam sütyen giydi de bu kadar büyüttün ?! alttarafi küpe. sen takma o zaman. ama kalkipta delikanli adam helelöölölööö dersen , sana gelen elestrilerede hazirlikli ol. her seninle ayni fikirde olmayan,show yapiyor olamaz. @baron : sen giy transparani sana daha cok yakisir eminim hadi bide sag kulagina küpe tak tam olsun.[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 26 Temmuz 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 iyide adam seninle ayni fikirde diil diye kro yaptin sende adami? :) hani beni yapsan neyse dicem kroyum cunku[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baron Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: vaniLLe, 26 Temmuz 2005 20:48 tarihinde demiş ki: @baron : sen giy transparani sana daha cok yakisir eminim hadi bide sag kulagina küpe tak tam olsun. yok koçum kalsın... ben senin dediklerini giyicem elimede tesbihi alıp sallayacam... sende benim dediklerimi giyicen delikanlı ! olucan ...[signature][hline]Baron was here ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 e ama kalkipta delikanli adam falan derse , aklima direk öyle bi tip geliyo. pardon da öyle =)[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 delikanlılıkla kroluk ne alaka?[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eee sana göre erkeklik kıroluksa, baştan kaybediosun demektir, yapacak bi şey yok, sen öyle takıl o zaman tak küpeni de ama bana gelip de hasta hasta konuuşma[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben gözümde kro bi tip canlandiriyorum , delikanli denilince . valla istem disi bisi.[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ilginçmiş..[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ilginç değil, küpe erkekte güzel, delikanlı adam kıro[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: TimarliSipahi, 26 Temmuz 2005 21:21 tarihinde demiş ki: eee sana göre erkeklik kıroluksa, baştan kaybediosun demektir, yapacak bi şey yok, sen öyle takıl o zaman tak küpeni de ama bana gelip de hasta hasta konuuşma Gerizekalımısın ne alakası var? Adam alttarafı kulağına ufak metal bir halka takıcak ne alakası var?! Zaten sizin gibiler yüzünden bu millet böyle kro dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 İsteyen istediğini takar ne bu yaa... Takamaz diyenler kendilerini bir şey zannediyor herhalde. Güzel durur durmaz size ne, size mi düştü derdi?? Delikanlılık ve erkeklik nedir yaaaa.. Böle kırolar gidip başka yerde otlansın lütfen... Özgür ülke burası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yasasin krolar[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Mandoo, 26 Temmuz 2005 15:01 tarihinde demiş ki: hayır ben erkek kulağında küpeyi beğenmiyorum :-) bırakın küpe kadınlara özel olsun... tepki gösteren veya eleştiren insan böyle ifade eder kendisini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Zenphex_Majoram, 26 Temmuz 2005 21:34 tarihinde demiş ki: Delikanlılık ve erkeklik nedir yaaaa.. Böle kırolar gidip başka yerde otlansın lütfen... Özgür ülke burası.. özgür bir ülke diyorsun birde delikanlıları kovuyorsun burdan..ne yazdığına bir bak önce sonra yolla[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Zenphex_Majoram, 26 Temmuz 2005 21:34 tarihinde demiş ki: İsteyen istediğini takar ne bu yaa... Takamaz diyenler kendilerini bir şey zannediyor herhalde. Güzel durur durmaz size ne, size mi düştü derdi?? burası bir forum, yani tartışma platformu, biz de tartışıoruz ama sen gelip de size mi düştü derdi dersen yanlış yapmış olursun, zaten derdi bize düşmese buraya adam gelip de milletin fikrini almak için konu açmaz, gerginlik yaratmaya çalışıosun heralde, kırolar başka yerde gitsin otlansın fln yazmışın, adam gibi doğru düzgün konuş, hani nerde bizim kalpli şovalye?[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bazıları kesin itham veriyorlar. Kadın takabilir, erkek takamaz... Sonra kendine erkek diyor... Burası özgür bir yer burada tartışılması zaten saçma. Hadi forumca küpe takılmasın kararına vardık ne yapacaz, küpe takanları öldürecek miyiz... Saçmalık!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 @Timarli Mır Mır Bana bi söylesene allah aşkına niye erkeklikle küpe birbirine ters düşüyor? Küpe takınca gayliğe yol açan hormonlar falan mı salgılanıyor? Nedir yani? [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 26 Temmuz 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: TimarliSipahi, 26 Temmuz 2005 20:30 tarihinde demiş ki: sen şimdi o isminin altındaki şovalye resmine güvenip de buralarda şov yapma, ne alakası var beyaz gömlekle siyah kumaş pantalonla, erkeğin giyeceği vardır kadnının giyeceği vardır, erkek adamda küpeymiş, bilmemneymiş olmaz, o zaman gitsin bilezik de taksın, pırlanta da taksın, saçma sapan şeylerle milleti oyalamayın valla dün güzel bi bilezik beğenmiştim siyah, gidip alabilirim. saçma sapan şeyler? oyalamak? hiç bişeyin bir kalıbı olmaz bunu bilin ilk önce, bir insan kendinin nasıl görünmesini istiyorsa odur. kafama boynuz taktığımda beğeniyosam takarım. bu benim zekamı, kalbimi, duygularımı, fikirlerimi etkilemez.[signature][hline] harvester Chiptech 24 Temmuz 2005'te msnde demişki: 18ime geleyim,ehliyetimi alayım,saçı sakalı uzatayım,küpemi takıp dövmemi yaptırayım,solomu atayım bak çok güzel olacak lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: -Cleglaw-, 26 Temmuz 2005 21:43 tarihinde demiş ki: @Timarli Mır Mır Bana bi söylesene allah aşkına niye erkeklikle küpe birbirine ters düşüyor? Küpe takınca homoseksüelliğe yol açan hormonlar falan mı salgılanıyor? Nedir yani? çünkü küpe bir takıdır, ve takıyı kadınlar takar[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Zenphex_Majoram, 26 Temmuz 2005 21:43 tarihinde demiş ki: Bazıları kesin itham veriyorlar. Kadın takabilir, erkek takamaz... Sonra kendine erkek diyor... Burası özgür bir yer burada tartışılması zaten saçma. Hadi forumca küpe takılmasın kararına vardık ne yapacaz, küpe takanları öldürecek miyiz... Saçmalık!!! bırak desinler..takılsınlar..karar almak ne ki?topici açanın amacı karar alınsın ona göre hareket ediyim değil..fikir danışmak ve düşünceleri paylaşmak.delikanlısı da fikrini söyler erkeeerrrkkkk'i de kızı da topu da.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar