MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hmm bisexuelliği bu kadar farklı yorumlayan çift görmedimm :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Malkavian, 26 Temmuz 2005 03:02 tarihinde demiş ki: senin kız arkların yeni modaya ayak uyduramıyorlardır belki ama bence erkeğin küpe takmasındaki tek sorun tipine yakışmadığı halde küpe takması veya kendisine yakışmayan bir küpe takması not:kızmıyım tabiki değilim Konunun en verimli mesajı iyi okuyun.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 allah allah[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 valla önceleri insan doğal görünmeli derdim hep. ama seçimlerimde doğal olmadığımı farkettim, detaylı estetik şeyleri sevdiğimi gözlemledim ve bu fikrim değişti. erkek de makyaj bile iyi yani bence. zaten artık herşeyin sınıflandırması kalkmakta (küpe kızların etek kızların, bilmemne erkeklerin) ve bu konudaki görüşler iyice geniş olup herkes istediği gibi gezicek zaten, garip kavramı kalmaz yakında. etek giyen erkekler olabilir yakında, tabi hoş durucağına inanırlarsa : )) said: Chiptech, 26 Temmuz 2005 02:58 tarihinde demiş ki: evet arkadaşımdır kendisi ben de yeni öğrendim olayı ama tabii ki de arkadaşlığımı bozmadım. bu ayrımcılık olur. bir insanın cinsel tercihi senin ona karşı düşüncelerini değiştirmemeli. arkadaşınsa arkadaşındır yani 'ıyy sen gaysin diyip arkadaşlığı silmek çok yanlış birşey.' teşekkür ederim.. biliyosun cinsel tercihimden dolayı arkadaş bulamıyorum.. hep yanımda oldun, moral kaynağım oldun, umut verdin. senle olan ilişkilerimizden de bahset bi ara böle kuru kuru olmuyor ama :)[signature][hline] harvester Chiptech 24 Temmuz 2005'te msnde demişki: 18ime geleyim,ehliyetimi alayım,saçı sakalı uzatayım,küpemi takıp dövmemi yaptırayım,solomu atayım bak çok güzel olacak lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 delikanlı adam küpe kolye kullanmaz...kullancaksa boynuna bir muska yada altın zincir takar hüleaan..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ya bırak milleti kendin çoş[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kızların takma sebebi kıskançlık olabilir , küpeyi filan beğenmişlerdir hehe. yoksa normal bişey küpe takmak.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Messor, 26 Temmuz 2005 13:23 tarihinde demiş ki: valla önceleri insan doğal görünmeli derdim hep. ama seçimlerimde doğal olmadığımı farkettim, detaylı estetik şeyleri sevdiğimi gözlemledim ve bu fikrim değişti. erkek de makyaj bile iyi yani bence. zaten artık herşeyin sınıflandırması kalkmakta (küpe kızların etek kızların, bilmemne erkeklerin) ve bu konudaki görüşler iyice geniş olup herkes istediği gibi gezicek zaten, garip kavramı kalmaz yakında. etek giyen erkekler olabilir yakında, tabi hoş durucağına inanırlarsa : )) said: Chiptech, 26 Temmuz 2005 02:58 tarihinde demiş ki: evet arkadaşımdır kendisi ben de yeni öğrendim olayı ama tabii ki de arkadaşlığımı bozmadım. bu ayrımcılık olur. bir insanın cinsel tercihi senin ona karşı düşüncelerini değiştirmemeli. arkadaşınsa arkadaşındır yani 'ıyy sen gaysin diyip arkadaşlığı silmek çok yanlış birşey.' teşekkür ederim.. biliyosun cinsel tercihimden dolayı arkadaş bulamıyorum.. hep yanımda oldun, moral kaynağım oldun, umut verdin. senle olan ilişkilerimizden de bahset bi ara böle kuru kuru olmuyor ama :) one night stand leri ilişkiden sayıyosan sen ohoo. AHAHA.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 *!sinir olur* burasi msn diil be gidin özel hedelerinizi orda konusun. pis gayler!! hrr. chiptech ayrica git baskalarina yavsa . taksim meydaninda sallandirmali sizi. allahm ya. midemi bulandirdiniz ciddi ciddi =P[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oğlum bizimki dalgasına da sana ne demeli? homosexual ilişki yaşadığınızı bütün pati öğrendi. ama üzülmeyin yani burası paticik, anlayışlı insanlar topluluğu, sizi de kabulleniriz yani seve seve.. ayrıca tw liğini kötüye kullanıp mesajları silsen bile kimsenin aklından çıkmaz vaniLLe ve Messor un homosexual ilişkisi. haa kıskanıyosun sanırım ama demin de açıkladığım gibi meraklanma ben heterosexual' ım, Messorla arkadaşlık ötesinde bir ilişkim olmaz korkma. Hmm ama onun dişi arkadaşlarına sulanabilirim ki bu seni ilgilendirmez sanırım. neyse ben diyeceğimi dedim size mutluluklar diliyorum umarım bir ömür boyu mutlu olursunuz ama nerede evleneceksiniz o meçhul tabi..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog [Bu mesaj Chiptech tarafından 26 Temmuz 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 küper takmayan erkekler > küpe takan erkekler erkekler beyenmiyorki kızlar beğensin.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bi kere kulağımı deldirdim. Evden gelem buram buram baddualarla oda iltihap kapıp kapandı.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 küpe erkeklere en az bayanlara yakıştığı kadar yakışıyor. tepki göstermek saçma.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hayır ben erkek kulağında küpeyi beğenmiyorum :-) bırakın küpe kadınlara özel olsun...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ne alakası war onlar bizden pantolonu çaldı bizde küpeyi çaldı.. ayrıca yakışma konusuna gelince bence gayet yakışıyo bi küpe erkege..bana da ilk seferlerde garip geliyodu ama kulagı deldirince hiç de öle gelmiyo..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kadınlara hiç özel bişey yok.. Iç çamaşırı vardı Erkekler onuda ele geçirdi ejhueıe.. Metroseksüelliğe Hayır![signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 töbe.. sanki sütyen giyiyosunuz da , cok garip gelio! alttarafi küpe iste kardesim. kendinle ilgilenen , zevkleri dogrultusunda giyinen , kendine bakan birisine metrosexüel diosunuz. yuh ya gayet normal bisi . asil kendine bakmayan ,pasaklilar utansin =P. isteyen istedigini takar ve giyer. zevk meselesi. ille erkeklere yakismiyor die bisi yok. ki bencede cok yakisiyo.[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 VAllaha Orda kastım Südyen değildi antalyada bi mağzada 1 erkek tangası alana bi tane bedava yazıodu baya bi kopmuştum.. Onu kastetmiştim[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuisance Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben erkekte kupeye yada piercinge filan karşı degilm. ama ole herkezn de takması bana saçma gelio ,takı ile giym birbirini tamamlar bence yani giyinmesini bilen tarzını bilen ne takıcanı takmıcanıda bilmesi gerkir .benm erkek arkadaşlarımın çogunda piercing filan war we hepsinede acayip yakışıo demek istediğim kendine yakıştırıosan tarzınada uyuosa tak kardş :p[signature][hline]Kadınlar ne yapmaları gerektini bilirler ve yapmazlar yapmayarakta mesaj verirler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Erkekte küpenin nesi garip??? Halkalı olanı, salkım saçak olanı, incili boncuklu olanı, Gilan dan alınmış olanı vs garip gözükbilir. Ancak normal ebat ve şekillerde küpeler yakışır erkeğe de... Esas önemli olan milletin beğenmesi değil senin beğenmen. Beğeniyorsan sorun yok... (Ben beğenirim ama takmam bu nasıl benim tercihimse o da senin tercihin. :))[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: vaniLLe, 26 Temmuz 2005 01:42 tarihinde demiş ki: said: fellantis, 26 Temmuz 2005 01:35 tarihinde demiş ki: Bu soruyu ozellikle kizlara soruyorum... Cunku etrafumdaki kızların %80'i bir erkegin küpe takmasına yada zincir vb. takmasına karsı.. höö o_O valla vanilie benden cok yasayacaksın nerde yasiyosun ki sen...? [signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yaaa erkek adam küpe takar mı be saçma saçma gelmiş bi de erkekte küpenin nesi garip demiş, 2 dk delikanlı ol ya, bi kere de erkekte küpe olmaz diyin ya[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hadi bap git sen killi bagrini göster beyaz gömleiinin dügmelerini ac. soora siyah kumas pantolonunu giy. sivri burun ve yuvarlak topuklu ayakkabilarinla hava yap. ama küpe takma ki delikanliligin gitmesin!!! haa tespihinide unutma . tespihsiz karizma olmuo cünküaaa. ha bide saclarinida jöleyle arkaya yalattir. jöle yoksa limonda kullanabilirsin. tövbe..[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya sabir. *!tespihini $iklatir* :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 @vaniLLe: Puahahhahhahah! Süper yaaa.. Kardeşim adamın tercihine kimse karışamaz. Küpe takmak istiyorsa takar. Kimse de çıkıp takamazsın diyemez. Ayrıca delikanlılık küpe işi değil, yürek işi (dayı mode on)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar