n3mrut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: -Wissy, 30 Temmuz 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Tauntsuz tank? Oldu... gözlerim doldu... :P[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 cidden ben paladinsiz de warior suz da gitmem.. nie birbirinizle kavga ediosunuz ki :D gelin ikinizide alim partye[signature][hline]Burnin Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paladin i MT diye alıp en fazla BRD ye giderim sahsen :D Ayrıcada paladin nedir, ne kadar gereksiz bi class :P Alliance oynarken almıyorum 5 kişi partilere mümkün oldugunca.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Muhaha Virt sevgiline sole de kirsin kafani. Imba Pala.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 evet bir fark daha buldum.. 4 paladin 1 mage brd yapılır.. ama 4 warior 1 mage ile yapılmaz :D dimi ama..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Yapilmaz .O yuzden Paladin > Warrior zaten.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Dumrulcum seninle görüşemedik bayadır, o paladin yatıyo güzellik uykusunda, Al'Akir e gelde mage ile tanıştıralım seni :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar