Donomar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Merhaba wowa yeni baslayacak bir vatandasım.Bikac gundur forumlardan bilgi edinmek istiyorum ve gelelim salakca sorularıma. ben pvpde cok rahat edebilecegim bir karakter arıyorum ama sunları diceksiniz; En guclu olmak zorundamısn Her karakter kullanısa baglı vsvsvs Olsun ben istiyorum karrdesim bana en iyi pvp karakerini söleyin adam kesmek isterim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 En iyisiyle adam kesemezsin anca yakarsın Ben mage ol derim rahat rahat fazla kastirmadan koyun yapar kızartırsın :D cok sıcak gelirsede biraz ruzarla sogutur afiyetle yersin :D[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! 3X Human Warior / Ilidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 rogue yada mage diim ne diim şimdi[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 druid,mage[sıkılabilirsin] yada shaman aç.3ünüde oynadım en çok eğlendiğim shaman oldu.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mageleri afrikalı cocuklara benzetsemde uzaktan savaş için mage yakın savaş için rog. "en iyi pvp karakerini söleyin " Ne kadar rog ol desemde warrior görürsen kaç : p[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. [Bu mesaj Virus tarafından 29 Temmuz 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Göreceli bi konu bu "en iyi pvp karakteri" bana göre warriordur bi başkasına göre priest diğerine göre druid. Zaten oyunda Bütün classları öldürebilecek bir class yok. Sadece bütün classları öldürebilen oyuncular var.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Malibu, 29 Temmuz 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Göreceli bi konu bu "en iyi pvp karakteri" bana göre warriordur bi başkasına göre priest diğerine göre druid. Zaten oyunda Bütün classları öldürebilecek bir class yok. Sadece bütün classları öldürebilen oyuncular var. bide bu oyuncuların itemleri var :D[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! 3X Human Warior / Ilidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Herkesi çat çat indirmek istiyosan 1v1'de,Shaman açıcaksın. Ama bir karakteri sırf güçlü diye açanlara lamer diyorlar genelde :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 zaten büyük ihtimalle görmüşsündür shaman owerpowered diye bir sürü topic 1 on 1 da en üstün class shaman[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sole yazılar yazanı anlamıyorum ne tur mantıkla yazdıklarını..ufaktan topic acma ve iceri hakkında olması gerekenleri soleyeyim de ilerde kotu bi cevap alıp uzulmeyesin simdi en guclu class i ogrenmek istemissin ama soleme seklin cok yanlıs.. gunum de olsam sana ii bisiler yazardım senin yazma seklinle..bi kere bilgi edinmek icin acmıssan rica edeceksin misal: bana en guclu class i solerseniz sevinirim..rica etsem .. falan vs..simdi soleyin ulan dermis gibi tavırlarınla sana cevap yazan sana saygı duymaz sacma sapan cevap verir istedigine ulasamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 warriorların bi skill i var charge galiba bilmiom böle yanına roket hızıyla gelip stun yapıolar :D o çok manyak bi avantaj... benden 2 lvl düşük lvl rogue bana 1 ambush+1 backstab 1 de normal hit koydu ben yattım bayrakta gtti :/ shamanlar harika... mage zevklii... öyle işte ama overpowered istiosan warrior ya da shaman aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Warrior açarsın bu sefer mage i gördüğünde kaçarsın. Kısacası aşağı yukarı class ı dengeleyen başka bir class var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 "Kral olmak" yerine, eğlenmeyi denersen oyunu daha çok beğenirsin bence. Esas amacın pvpde birincilikse "oyun çok zormuş beh." diyip bırakma şansın daha fazla, oyun zaten 1. olmaya çalışan insanlarla dolu, pro gamerler cabası (a.k.a "adamın hayatı oyun olmuş artık"). En eğlenceli, pvpde ortanın biraz altında, pvede ortanın biraz daha üstündeki class warlock bence. High lvl instancelerde de en az bir warlock lazım (benim serverimde en fazla 40 lvl 60 warlock online oluyor ^^). AMA, warlock bugları, zayıflıkları sayesinde "düzgünce oynaması en zor class" haline geldi. Yine de "banane kardeşim gral olcam ben" dersen shaman/rogue aç.[signature][hline]BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Cuce, 27 Temmuz 2005 10:36 tarihinde demiş ki: Blizz'in multi playerıyla ilk tanışmansa normaldır geçer [Bu mesaj Hergonan tarafından 30 Temmuz 2005 08:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Hergonan tarafından 30 Temmuz 2005 08:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Kral olmak" yerine, eğlenmeyi denersen oyunu daha çok beğenirsin bence İşte bu doğru. ben oyuna başlamadan önce her tarafta yazıodu NERF SHAMAN ! diye . ama ben gittim mage açtım çünkü mmo larda hep mage oynarım, hoşuma gidiyo. iyi ki mage açmışım dün lvl 23 olmama rağmen battleground da çok eğlendim. stun olunca blink atmak,frost nova atıp adamları sap gibi frozen etmek,polymorph vs.vs... :) en iyiyi açmak yerine en çok zevkl alacağını aç. hiç zevk almadan rank 14 olsan nolcak oyun bu eğlenmek amaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Shaman ac shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar